KRV IZ BRANKOVE GLAVE CURILA JE NA SVE STRANE Oni su se noćas SUDARILI SA SLOBOM RADANOVIĆEM, horor šta su doživeli
Pevač Slobodan Radanović, Foto: Damir Dervišagić, Vladimir Šporčić

užas

KRV IZ BRANKOVE GLAVE CURILA JE NA SVE STRANE Oni su se noćas SUDARILI SA SLOBOM RADANOVIĆEM, horor šta su doživeli

Samo noć ranije, Sloba je uživao sa prijateljima i najbližim saradnicima u proslavljanju svog 30. rođendan

Objavljeno:

Pevač Slobodan Radanović doživeo je saobraćajnu nezgodu u 22.40h u Beogradu. Udes se dogodio u Zemunu, u noći ponedeljka 22. juna, a sa Slobom je u kolima bila i njegova devojka Jelena Đuričanin.

Njih dvoje su, srećom, prošli bez većih posledica i osim što su malo ugruvani dobro se osećaju.

Kako Alo.rs ekskluzivno saznaje do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljao poznati pevač udarilo u automobil marke "Fiat Doblo" za čijim volanom je bio Beograđanin Branko Andrić (49).

Brankova supruga, Goca Andrić, oglasila se za naš portal i objasnila kako je došlo do nesreće:

"Branko, pošto je ostavio kolegu na njegovom mestu prebivališta, službenim autom prelazio je veliku raskrsnicu kod Kvantaša. On je video "stop" znak na raskrsnici i stao je. Na velikoj udaljenosti video je svetla vozila koje se kretalo u njegovom pravcu. Procenio je da je bezbedno da pređe raskrsnicu, i prešavši dve trake udario ga je automobil, kojim je upravljao Sloba Radanović, u prednji desni točak. Kako se Sloba kretao velikom brzinom, silina udarca je bila izuzetno jaka i odbila je automobil mog muža 20 - 30 metara unazad. Kako nam je kasnije u Urgentnom centru rekao, žurio je da stigne na neku proslavu", kaže Goca i dodaje:

"Moj muž se nije kretao velikom brzinom, vozio je službeni auto marke "Fiat Doblo" , koji se vodi kao teretno vozilo, nosivosti do 1000kg i ne može da postigne veliku brznu. Nije izleteo u raskrsnicu. On je izuzetno savestan vozač, nikada mu se nije desilo nista slično."

Prema njenim rečima Branko Andrić je zadobio teže povrede glave i desnog kuka prilikom udesa:

"Od siline udarca zadobio je povredu glave, karlice i desnog kuka. Na glavi ima veliku posekotinu duž cele glave, krv mu je išla na sve strane. Čovek koji živi u blizini video je šta se desilo, odmah je prišao mom mužu i ukazao mu pomoć. Pokušao je da mu zaustavi krvarenje i pomogao mu je i da nađe naočare koje su mu odletele u trenutku sudara."

Ona u trenutku sudara nije bila sa mužem, ali kako kaže, čim joj je javio šta se desilo nju je komšija dovezao na mesto nesreće u roku od 10 minuta:

"Nazvali smo Hitnu pomoć na licu mesta, posle dužeg vremena došla su dva vozila Hitne pomoći i na nosilima su odveli mog muža u bolnicu, zajedno sa Slobom."

Goca kaže da su se pevač i njegova devojka ponašali vrlo "fino i kulturno" prema njoj i njenom mužu dok su svi zajedno bili u Urgentnom centru:

"Sloba je u Urgentnom bio sasvim normalan prema nama, nije bio ni agresivan, ni bezobrazan. Moj muž je rekao da nije bitna ni materijalna šteta, već da svi učesnici sudara nemaju veće povrede i budu dobrog zdravlja. Sloba je bio u saglasnosti sa tim i dečko je rekao da je zdravlje najbitnije."

Goca kaže da je njen suprug u bolovima i da najviše oseća povredu kuka i karlice:

"Svaki drugi dan mora da ide na previjanje, i dobio je instrukcije lekara da se pridržava strogog mirovanja 7 dana, radili su mu sva moguća snimanja, ultrazvuk stomaka i pluća, skener glave, grudnog koša."

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.