VOĐA 'ZABRANJENIH' UPUCAN U NOGU: Pokušali su u njega da saspu 15 metaka, PUCAČ JE OVIME HTEO DA GA PONIZI
Nađeno je 15 čaura od metaka, Foto: Profimedia, MUP

SAČEKUŠA U ULICI NARODNIH HEROJA NA NOVOM BEOGRADU

VOĐA 'ZABRANJENIH' UPUCAN U NOGU: Pokušali su u njega da saspu 15 metaka, PUCAČ JE OVIME HTEO DA GA PONIZI

Ovo je, inače, četvrti pokušaj ubistva Alajbegovića, a treći u poslednjih godinu dana

Objavljeno: 09:59h

Nenad Alajbegović zvani Alibeg (39) , bivši vođa Partizanove navijačke grupe 'Zabranjeni', ranjen je u nogu preksinoć oko 23:30 u Ulici narodnih heroja na Novom Beogradu.

Nepoznati napadač je na Alibega ispalio veliki broj metaka, najmanje 15, ali ga je samo jedan pogodio i prevezen je u Urgentni centar. Alibeg je, međutim, odbio saradnju sa policajcima, rekavši da ništa nije video i da ne zna ko bi ga i zašto upucao.

Ovo je, inače, četvrti pokušaj ubistva Alajbegovića, a treći u poslednjih godinu dana. Pre samo pet meseci, 25. januara, upucan je skoro na istom mestu kao i preksinoć.

On je dobro poznat policiji, pošto je protiv njega podneto čak 68 prijava za razna krivična dela.

Prema novim rezultatima iz istrage, nije bilo svedoka napada u Ulici narodnih heroja. Nađeno je 15 čaura od metaka, a po tragovima krvi, ali i rasporedu tih čaura, uvereni smo da je napadač prišao veoma blizu Alajbegoviću i da je onda zapucao. Sasvim je moguće da je napadač namerno pucao oko Nenadovih nogu kako bi ga preplašio i ponizio, a onda ga je jedan metak pogodio - kažu u policiji.

Naš sagovornik dodaje da ga uopšte ne čudi što je Alajbegović odbio saradnju, pošto je isto reagovao i prilikom prethodnih napada na njega.

Prema operativnim saznanjima, ranjeni sarađuje sa osobama za koje se pretpostavlja da su članovi jedne opasne kriminalne grupe i verovatno je došlo do nekih neraščišćenih računa zbog kojih su hteli da ga opomenu - objašnjava naš sagovorinik.

Nožem izboden mladić

Samo nekoliko sati pre nego što je ranjen Alibeg, u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu nožem je izboden i teško povređen Dragan P. (42). U policiji kažu da je Dragan takođe poznat policiji zbog poslova sa drogom i da se motiv i ovog napada najverovatnije krije u nekim neraščišćenim odnosima i dugovima, navodi Informer.

( Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.