STRAVIČNA NESREĆA U BULEVARU: Sin diplomate (30) se zakucao u tramvajski stub! (FOTO)
Nesreća u Bulevaru, Foto: Espreso

UŽAS

STRAVIČNA NESREĆA U BULEVARU: Sin diplomate (30) se zakucao u tramvajski stub! (FOTO)

Suvozač je u udesu zadobio teške telesne povredama. Prema rečima očevidaca više puta je gubio svest

Objavljeno: 06:56h

M. J. (30), sin diplomate iz jedne prijateljske države, izgubio je kontrolu na uglu ulica Bulevar kralja Aleksandra i Beogradske i zakucao se bočno u tramvajski stub, saznaje Espreso.

Na suvozačevom mestu je bio njegov drug (27) koga je od siline udara priklještila karoserija automobila u predelu rebara i karlice. Automobil je imao beogradske registarske oznake ali i na vidnom mestu CD diplomatsku oznaku.

M. J. je pojašnjavao da je automobil kupio pre par dana i da je to razlog zašto nema propisane diplomatske registarske oznake.

Suvozač je u udesu zadobio teške telesne povredama. Prema rečima očevidaca više puta je gubio svest.

Par sekundi pred udar u stub čula se škripa kočnica, a zatim i jak prasak. Iz automobila se i nekoliko minuta nakon sudara čula glasna muzika.

Najverovatnije nije bilo drugih učesnika u nesreći već je vozač pri velikoj brzini i vlažnom kolovozu izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u stub.

Do udesa je došlo oko 3 časa nakon ponoći. U spašavanju povređenih je učestvovalo 7 vatrogasaca-spasilaca. Iako su stigli u roku od 7-8 minuta, čak i pre prve ekipe hitne pomoći, izvlačenje povređenih iz olupine je trajalo bezmalo pola sata.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.