ČUVENI DOKTOR DŽODIĆ KOJI JE UMRO OD KORONE OPERISAO JE I GLOGOVCA: Spasio je hiljade života!
Foto: Printscreen, Dado Đilas

VELIKI PROFESIONALAC

ČUVENI DOKTOR DŽODIĆ KOJI JE UMRO OD KORONE OPERISAO JE I GLOGOVCA: Spasio je hiljade života!

Mira je često isticala da je danas živa zahvaljujući upravo Džodiću

Objavljeno:

Jedan od najcenjenijih hirurga u Srbiji Radan Džodić preminuo je u 68. godini u Beogradu, posle duge i teške bolesti. Prof. dr Džodić spasio je hiljade života, a njegovi pacijenti su bili i pevačice Mira Škorić, Verica Šerifović i glumac Nebojša Glogovac.

Profesor Radan operisao je glumačku legendu Nebojšu Glogovca 2018. godine. Glumac je lečen na Institutu za onkologiju i radiologiju, predvođen direktorom, doktorom Radanom Džodićem i timom lekara. Ipak, opaka bolest je pobedila. Radan je četiri godine ranije operisao i pevačicu Miru Škorić, piše Nova.rs

Mira je 15 godina vodila bitku sa karcinomom štitne žlezde, koji se otkrio u podmukloj fazi. Ona je četiri puta operisana, i nakon poslednje opracije profesora Džodića pobedila je bolest.

- Bila sam u stanju potpunog šoka i neverice. Doktor Džodić mi je saopštio surovu istinu koju nisam htela da prihvatim. U sebi sam ponavljala da to nikako nije moguće. Od tog trenutka rešila sam da zdravlje postavim na prvo mesto i promenim život iz korena. Nakon što su mi eminentni stručnjaci na onkologiji uradili sve detaljne analize, usledila je prva operacija. Operacija je trajala punih šest sati. Imala sam karcinom u metastazi. Verujte mi, misam se uplašila za život jer nisam želela da prihvatim bolest. I ta intervencija je prošla, a onda su usledile kontrole - rekla je Mira jednom prilikom u svojoj ispovesti za "Glosy".

Ona je za njegovu smrt saznala kada su je pozvali novinari ostala je u šoku. Mira je često isticala da je danas živa zahvaljujući upravo Džodiću.

- Zanemela sam od šoka. Šta ti je sudbina! Čovek koji je milione ljudi spasio, da umre on od te proklete bolesti, to je strašno. Bio je veliki čovek, prijatelj, nema kome nije pomogao, takav stručnjak, obučio je mnogo drugih, ali on je bio poseban čovek - rekla je Mira Škorić.

Njegov pacijent bila je i pevačica Verica Šerifović kojoj je dr Džodić 2018. godine operisao rak dojke, nakon čega je pevačica nastavila normalno da živi i sve ružno ostavila iza sebe. Ona je jednom priliko ispričala da je njenoj čerki Mariji Šerifović veoma teško palo to što je Verica bolesna. Marija se sada na tviteru oprostila od doktora, koji je spasio njenoj majci život.

- Vi ste bili Čudotvorac. Neka vam je večna slava i hvala. Počivajte u miru. RIP Radan Džodić - napisala je Marija na tviteru.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.