VIOLETU JE BIVŠI DEŠKO UBADAO DOK NIJE UMRLA! Ćerka je sve gledala, ISTRAGA JE UTVRDILA KAKO SE UŽAS DESIO
Ubijena Violeta R., Foto: FOTO: PRIVATNA ARHIVA

strašno

VIOLETU JE BIVŠI DEŠKO UBADAO DOK NIJE UMRLA! Ćerka je sve gledala, ISTRAGA JE UTVRDILA KAKO SE UŽAS DESIO

Brojne modrice i podlivi po telu potvrđuju da je osumnjičeni prvo brutalno pretukao žrtvu

Objavljeno:

Srpkinja Violeta R. (38) izbodena je čak 50 puta nožem po telu, a istraga je utvrdila da njen bivši dečko (24) nije prestao da je ubada sve dok nije izdahnula i da je to najverovatnije uradio naočigled njene ćerke (3), koju je potom kidnapovao!

Ovo su potvrdili navodi obdukcije, koji su do detalja rasvetlili ovaj monstruozni zločin. Ubistvo se dogodilo 10. juna u iznajmljenom stanu u nemačkom gradu Hagenu, a telo naše zemljakinje nađeno je tek nedelju dana kasnije! Kako smo ranije saznali, telo je slučajno pronađeno kada je policija otišla u stan da traži njenog bivšeg partnera za kojim je bila raspisana poternica.

Prema navodima nemačkih medija, nesrećna žena se poslednji put čula sa svojom sestrom, a ubrzo posle toga je izmasakrirana.

- Objavljeni rezultati obdukcije lede krv u žilama. Osumnjičeni je nožem izbo nesrećnu ženu čak 50 puta nasumično po celom telu, sve dok nije izdahnula. Žena je izmasakrirana do neprepoznatljivosti, a zatečena je u lokvi krvi - tvrde nemački mediji i dodaju da je između njih najpre došlo do žestoke svađe:

- Violeta je u tom stanu živela sa ćerkicom, dok je osumnjičeni povremeno dolazio. Tog dana je uleteo u stan i započeo svađu s njom. Žena je pored uboda imala brojne modrice i podlive po telu što potvrđuje da je pre ubistva brutalno pretučena. Stan je bio sav isprskan od krvi. Posle zločina je zaključao stan i pobegao sa devojčicom. Utvrđuje se da li je devojčica prisustvovala svemu tome - navodi se u izveštaju.

Osumnjičeni je pre ubistva bio u zatvoru zbog sumnje da je trgovao ljudima, a nalazi se i na međunarodnoj poternici. Uhapšen je 16. juna u gradu Izerlonu, gde se krio sa devojčicom, a lokalni mediji prenose da bi trebalo da bude izručen Srbiji.

- Na licu i rukama je imao vidljive povrede nalik grebanju, što je potkrepilo sumnju da je umešan u ubistvo. Violetina ćerka srećom nije imala povrede. Povrede osumnjičenog ukazuju na to da se žena branila od monstruma. On je najpre pregledan u bolnici, a zatim je sproveden u pritvor. Pre ovog hapšenja bio je pet nedelja u zatvoru, a posle izlaska je počinio još jedno krivično delo zbog čega je policija tragala za njim - preneli su mediji.

Komšije šokirane

Stanari zgrade u kojoj je živela Violeta kažu da je žrtva bila kulturna i tiha žena.

- Bila je ljubazna i lepo se javljala. Uvek je bila prijateljski nastrojena. Dolazila je s vremena na vreme da nešto pozajmi. Jednom je tražila makaze i lepljivu traku, ali se ni s kim nije družila - kažu komšije.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.