PRVO SMO ČULI PRASAK, VIKAO JE I MAHAO, PA SAMO NESTAO: Novi detalji smrti Amerikanca koji se utopio u Begeju
Reka Begej, Foto: Dragan Kadić

JADAN ČOVEK

PRVO SMO ČULI PRASAK, VIKAO JE I MAHAO, PA SAMO NESTAO: Novi detalji smrti Amerikanca koji se utopio u Begeju

Ovo je drugi takav slučaj na Begeju u poslednjih

Objavljeno:

Četrdesettrogodišnji Džejms P. iz SAD, kojem je otac poreklom Rumun, privremeno nastanjen u naselju Novo Berbersko u Zrenjaninu, utopio se u Begeju u četvrtak 18. juna u kasnim večernjim časovima.

Njegovo beživotno telo u Begeju između mesta Mužlja i Ečka, pronašli su 15-ak sati kasnije, pripadnici žandarmerije, nakon što je jedan mladić video telo kako pluta po vodi.

Nakon što su ronioci izvukli telo iz Begeja, poslato je na obdukciju, a nezvanično je potvrđeno da se radi četrdesettrogodišnjem Amerikancu Džejmsu P. koji je biciklom išao kod svoje tetke, po neke prehrambene namernice, pišu Novosti.

Da je neposredno pre nego što je u blizini glavnog parkinga u centru Zrenjanina, imao epileptični napad i po svemu sudeći izgubio kontrolu nad biciklom kojim je upravljao, potvrđuju nezvanične priče osamnaestogodišnje J. koja je stazom pored reke vozila rolere i mladića M. koji se slučajno zadesio na licu mesta i posmatrao dramatično utopljenje.

- Sve se odvijalo filmskom brzinom, nismo videli momenat kada je upao u vodu, čuli smo samo prasak i videli čoveka koji je nešto nerazumljivo vikao, mahao rukama, a onda je za tren nestao ispod vode - pričaju, još uvek vidno u šoku dvoje mladih iz Zrenjanins, koji su telefonom obavestili policiju o nemilom događaju, koji je drugi uzastopni slučaj u poslednjih 20 dana skoro na istom mestu u Begeju, nakon nedavnog pada isto sa bicikla i davljenja Roberta Radovanova iz Mužlje kod Zrenjanina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.