FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE! Rade je projurio na crveno, policija je odmah utvrdila stravičnu istinu!
Foto: Ljiljana Stanišić, Printscreen Facebook

UŽAS!

FATALNI DETALJ UDESA KOD VLADE! Rade je projurio na crveno, policija je odmah utvrdila stravičnu istinu!

Strašna tragedija se dogodila oko šest sati ujutro, a u policiji kažu da je za volanom BMW-a bio Rade

Objavljeno:

Nikola Novitović (20) i njegova maćeha Jelena Petković (34) poginuli su, dok su Nikolin otac Rade (42) i polubrat Viktor (2) teško povređeni, kad su BMW-om proleteli na crveno, udarili u kombi i zabili se u zgradu Vlade

Ariljci Nikola Novitović (20) i njegova maćeha Jelena Petković (34) poginuli su, dok su Nikolini otac Rade (42) i polubrat Viktor (2) teško povređeni u stravičnom udesu u centru Beograda!

Oni su BMW-om dovezli malog Viktora u Beograd na zakazanu operaciju, kad su na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine proleteli na crveno svetlo, pa udarili u kombi i zabili se u zgradu Vlade Srbije!

Rade i mali Viktor, koji su bili u BMW-u, kao i šestorica muškaraca iz kombija, povređeni su i svi su završili u bolnici!

Strašna tragedija se dogodila oko šest sati ujutro, a u policiji kažu da je za volanom BMW-a bio Rade.

- Kretali su se Ulicom kneza Miloša, iz pravca Gazele prema centru grada, kada su u punoj brzini projurili kroz crveno svetlo na raskrsnici sa Nemanjinom ulicom. Tu su udarili u kombi pun radnika, koji je išao Nemanjinom od Slavije ka staroj Železničkoj stanici. Udarac je bio strašan, a oba vozila su se odbila ka zgradi Vlade. Svi putnici iz kombija su od siline udarca ispali iz vozila, a BMW se zaustavio tek kad je udario u zid zgrade - istakao je izvor iz policije.

On dodaje da na mestu sudara nisu pronađeni tragovi kočenja, pa će veštačenjem olupine BMW-a biti utvrđeno da li je uzrok nesreće bio neki tehnički kvar.

- Suvozač iz BMW-a Nikola Novitović je na mestu ostao mrtav, dok su njegov otac Rade, maćeha Jelena Petković i mali Viktor ostali zaglavljeni u smrskanom autu, pa su vatrogasci morali da ih izvlače iz olupine. Jelena je zatim podlegla povredama u bolnici. Rade je i dalje u teškom stanju, dok mali Viktor i radnici iz kombija nisu životno ugroženi - rekao je izvor.

Inače, stradala porodica živi u selu Dobrače kod Arilja, a u beogradskom naselju Višnjica imaju stan, u kom je Rade odrastao. Komšije su ostale u šoku i niko nije smogao snage da pozove Radetovu majku i da joj saopšti strašnu vest.

- Znam Radeta odmalena, išli smo zajedno u školu. Ovde mu se i Nikola rodio, a kada se drugi put oženio i dobio Viktora, odselili su se u Dobrače - priča komšija.

Prema njegovim rečima, Rade je uoči nesreće sa ženom i sinovima krenuo u Beograd jer je mali Viktor imao zakazanu operaciju mokraćnih kanala u Dečjoj bolnici u Tiršovoj.

- Verovatno su stigli ranije u Beograd, pa su produžili prema stanu u Višnjici. Rade je, inače, zaposlen u jednoj špediterskoj firmi u Čačku kao vozač i stalno je na putu kamionom. Dok je epidemija korone bila na vrhuncu, i tad je stalno bio na putu. Išao je u Rusiju, Ukrajinu i Tursku. On je profesionalni vozač i ne verujem da je divljao za volanom BMW-a kobnog jutra, naročito jer su u kolima bila i deca. Možda mu se nešto pokvarilo ili se zapričao i nije video crveno svetlo, ali siguran sam da nije divljao - uveren je komšija iz Višnjice.

Što se putnika iz kombija tiče, reč je o Bojanu K. (28), Ivanu S. (28), Svetozaru P. (46), Stefanu T., Marku T. (19) i Robertu P. (35) i svi su samo lakše povređeni. M. S.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.