ISPOVEST RADNIKA KOJI JE PREŽIVEO STRABIČAN UDES U NEMANJINOJ! Gledao sam u telefon, odjednom se čulo ovo!
Udes, Foto: Printscreen

UŽASNO

ISPOVEST RADNIKA KOJI JE PREŽIVEO STRABIČAN UDES U NEMANJINOJ! Gledao sam u telefon, odjednom se čulo ovo!

Povređeni Pantić je pod budnim okom lekara, zadobio je povrede, ali je van životne opasnosti

Objavljeno:

O sudaru kod zgrade Vlade Srbije u centru Beograda govori Lešničanin Ivan Skorić, jedan od šestorice radnika iz lozničkog kraja, koji su se zorom uputili sa Zvezdare ka gradilištu "Beograda na vodi".

"Gledao sam u telefon i odjednom se čuo snažan udarac, a zatim pucanje na sve strane. Tek kasnije sam shvatio da se kombi u kom smo nas šestorica bili najpre prevrnuo, pa se potom vratio u normalno stanje. Jezivo, da ne može biti jezivije."

Naš sagovornik kaže da je izlazeći iz kombija video kako su neki od njegovih kolega ispali kroz prozor. Nije se u prvom trenutku znalo da li su živi ili ne.

- Hvala bogu, ipak smo ostali živi, a ovaj događaj nikad neću zaboraviti - priča Skorić, koji će se posle nekoliko dana odmora u ponedeljak vratiti na posao.

- Slike su mi postale jezivije i teže tek kada sam pogledao snimak sa sigurnosnih kamera, valjda od same pomisli šta se tek moglo dogoditi.

Takođe Lešničanin, Bojan Krasavčić, koji je vozio kombi sa radnicima, kaže da je u trenutku sudara osetio stravičan udar, a potom je na kratko izgubio svest. Probudio se, kaže, tek kod zgrade Vlade Srbije.

- Ostao sam poslednji u kombiju, krenuo sam da otvorim vrata, ali nisam uspeo i srećom da mi je pomogao kolega Skorić, pa sam i ja izašao. - Imao sam šta i da vidim. Prizor kao iz horor filmova. Još sam pod snažnim utiskom od udesa i samo se molimo bogu da bude dobro našem kolegi Robertu Pantiću, koji je u Beogradu u bolnici, dok se nas petorica oporavljamo kod svojih kuća.

Kako saznajemo, povređeni Pantić je pod budnim okom lekara, zadobio je povrede, ali je van životne opasnosti.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.