OBJAVLJENI NOVI DETALJI STRAŠNE NESREĆE U CENTRU BEOGRADA: Ovo je zaista UŽASNO!
Detalji sa lica mesta, Foto: Printscreen

još informacija

OBJAVLJENI NOVI DETALJI STRAŠNE NESREĆE U CENTRU BEOGRADA: Ovo je zaista UŽASNO!

Prema poslednjim informacijama, on je smešten u jedinicu Intenzivne nege Urgentnog centra u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

Objavljeno:

Kombi i putničko vozilo sudarili su se juče ispred Vlade Srbije gde su poginule dve osobe. Kako prenose Večernje Novosti, pojavili su se novi detalji ove teške saobraćajne nesreće.

U sudaru BMV i kombija, juče ujutru kod zgrade Vlade Srbije u centru Beograda, poginuli su Nikola Novitović (20) i Jelena Petković (34), nevenčana supruga mladićevog oca koji je bio za volanom putničkog automobila. U ovom sudaru teško je povređeno osmoro ljudi, od kojih najmlađi dečak ima samo dve godine. Do nesreće je došlo oko šest časova na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Nemanjine. Navodno, vozač BMV Rade Novitović (42), koji se kretao iz pravca Mostara ka Višnjičkoj ulici, prošao je na raskrsnici sa Nemanjinom kroz crveno svetlo i direktno se sudario sa kombijem lozničkih tablica. Prema poslednjim informacijama, on je smešten u jedinicu Intenzivne nege Urgentnog centra u veoma teškom stanju i lekari se bore za njegov život.

Njegov mlađi sin iz veze sa Jelenom, V. N. (2), zbrinut je u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj sa teškim povredama. Nikola je nastradao na mestu nesreće, a Jelena je podlegla povredama u bolnici.

- Dvogodišnji dečak je prevezen u Tiršovu sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Njegovo stanje je stabilizovano i lekari su stalno uz njega - kažu u Urgentnom centru.

(Espreso.co.rs/Večernje Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.