JEZIVA ISPOVEST VOZAČA KOMBIJA KOGA JE UDARIO BMW SMRTI: Čuo sam ovo i onda sam se samo probudio, ne znam ništa!
Hitna pomoć, Foto: Youtube/Printscreen/ RTS Sajt - Zvanični kanal

JEZIVO

JEZIVA ISPOVEST VOZAČA KOMBIJA KOGA JE UDARIO BMW SMRTI: Čuo sam ovo i onda sam se samo probudio, ne znam ništa!

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica

Objavljeno:

Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije. Tad je stigla Hitna pomoć i prebacila nas na Urgentni - kaže Bojan K. (28) vozač kombija koji se rano jutros sudario sa BMW-om kod zgrade Vlade Srbije. U stravičnoj saobraćajnoj nesreći preminule su dve osobe, članovi iste porodice iz BMW-a.

Kako kaže Bojan K, oko šest sati ujutru kombijem je išao od Slavije ka Železničkoj stanici.

- Išao sam polako, bio sam nakih 150 metara od semafora kada se upalilo zeleno svetlo. Tada sam još usporavao. Tek na nekih 100 metara od semafora počeo sam polako da ubrzavam. Čuo sam udarac i posle sam se probudio kod Vlade Srbije... Tad je stigla Hitna i prebacila nas na Urgentni - kaže on.

Kako se saznaje Bojan K. je vozio šestoro radnika na gradilište na posao kada je došlo do udesa.

Do saobraćajne nesreće došlo je kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem lozničkih registarskih tablica.

Na licu mesta poginuli Nikola N. (20) i Jelena P. (35) iz Arilja, koji su u Beograd vozili dvogodišnjeg dečaka u bolnicu na zakazanu operaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, Nikola je nastradao na licu mesta, dok je Jelena podlegla povredama u bolnici.

Radetu N. (42), vozaču "automobila smrti" i dalje se bore za život. Dvogodišnji dečak prevezen je takođe u bolnicu sa teškim povredama.

- Dete je prebačeno u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj sa teškim povredama glave i ekstremiteta, opasnim po život. Tamo je stabilizovano i stanje se dalje prati - kažu u Urgentnom centru.

Iz kombija u koji je udario automobil, svih šest osoba prevezeni su u Urgenti centar - Bojan K. (28), Ivan S. (28), Svetozar P, (46) Stefan T, Marko T, (19), Robert P. (35).

Svi povređeni imaju povrede grudnog koša, glave i ekstremiteta, rečeno je u Hitnoj pomoći.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.