RADE JE VOZIO KAMIONE, ŽIVEO JE NA TOJ ADRESI S BIVŠOM ŽENOM! Komšije o nastradalom Radetu
Rade N., Foto: Printscreen

tuga!

RADE JE VOZIO KAMIONE, ŽIVEO JE NA TOJ ADRESI S BIVŠOM ŽENOM! Komšije o nastradalom Radetu

Kako za "Novosti" pričaju komšije i prijatelji Radeta N. u Višnjičkoj ulici gde je nekada živeo, još ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo, i o njemu imaju samo reči hvale

Objavljeno:

U teškoj nesreći koja se jutros dogodila na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine, u sudaru BMV i kombija, poginuli su vozač automobila Rade N. (42), kao i Jelena P. (34) i Nikola N. (20), koji su takođe bili u vozilu.

Kako za "Novosti" pričaju komšije i prijatelji Radeta N. u Višnjičkoj ulici gde je nekada živeo, još ne mogu da veruju da se tako nešto dogodilo, i o njemu imaju samo reči hvale.

- Rade je vozio kamione i bio je profesionalni vozač, a i Nikola je trebalo da počne da vozi, jer je nedavno dobio vozačku dozvolu za sve kategorije - kažu nam komšije nesrećnog Radeta.

Rade je na toj adresi živeo sa bišom suprugom dok su bili u braku, a sa majkom je stanovao i njihov zajednički sin Nikola N.

Nikola je otišao kod oca i maćehe u Arilje, gde je Rade živeo četiri godine sa nevenčanom suprugom i njihovim dvogodišnjim sinom u porodičnoj kući. Svi su se jutros iz Arilja uputili za Beograd, kako bi odvezli dečaka na pregled mokraćnih kanala u Tiršovu.

Dete je preživelo nesreću, i hitno je prevezeno u Tiršovu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.