POLICIJA ISPITUJE DA LI JE DOKTORKA VIOLETA BILA UBIJENA: Jedna stvar se ne uklapa, evo i koja!
Violeta Skorobać Ašanin, Foto: Printskrin

TRAGEDIJA

POLICIJA ISPITUJE DA LI JE DOKTORKA VIOLETA BILA UBIJENA: Jedna stvar se ne uklapa, evo i koja!

Violeta je dva puta sebi zarila nož u srce, za šta je bila potrebna ogromna rešenost da sebi oduzme život

Objavljeno:

Samoubistvo doktorke Violete Skorobać Ašanin (50) i dalje je obavijeno velom tajne!

Zbog neobičnog načina na koji su zadate smrtonosne povrede, policija ispituje da li je doktorka možda ubijena, nezvanično saznaje „Alo!”.

Violeta je dva puta sebi zarila nož u srce, za šta je bila potrebna ogromna rešenost da sebi oduzme život, a čudno je da se odlučila na takav čin dok su muž i sin bili u stanu, navodi izvor za „Alo!”.

Violeta se 14. juna, oko podneva, zaključala u kupatilo svog stana u ulici Kralja Milutina u Beogradu i navodno nožem izvršila samoubistvo. - Zabila je dvaput nož u sebe! Ubola se u grudi prvi put, a zatim je drugim fatalnim udarcem sebi zarila sečivo direktno u srce. Potrebna je ogromna snaga i veština da biste probili svoj grudni koš, ali i velika želja da sebi oduzmete život - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da se ispituju sve mogućnosti jer su upravo ta dva uboda pobudila sumnju.

- Čekaju se rezultati obdukcije koja treba da rasvetli uzrok smrti. Toksikološki nalazi treba da pokažu da li je doktorka kojim slučajem bila pod dejstvom alkohola ili tableta - objašnjava naš sagovornik.

Kolege i prijatelji su se opraštali od doktorke porukama u čituljama i na Fejsbuku.

- „U nama i sa nama ostaće zauvek tvoj divni osmeh, energija i vedrina”, „Draga Maco, bila si vrhunski stručnjak, požrtvovani lekar, odani kolega i veliki prijatelj. Zbog izuzetnog doprinosa razvoju plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, tvoj prerani odlazak predstavlja nenadoknadiv gubitak za struku u Srbiji i regionu. Zauvek ćeš živeti među nama jer voljeni nikada ne umiru, sve dok žive oni koji ih se sećaju”. „Pomogla si mnogim ženama, tužna sam što mi nismo tebi. Ako ti je duša lepa kao što si ti bila, onda te je bog uzeo kao anđela. Niko ne zna kakve tuge čovek nosi duboko u sebi” - nizali su se komentari.

Ubila se zbog ljubavnih problema?

Doktorkini poznanici kažu da je posao hirurga jako stresan i da je verovatno zbog toga bila opterećena. - Mnogo je radila, bila je hiperaktivna i ambiciozna. Nikada nije bila zadovoljna onim što je postigla, već je uvek htela više i više. Gotovo da je jedino ona radila u porodici i donosila je najviše novca. Nije poznato da li je sa suprugom imala trzavica i da li je to moglo da je navede da digne ruku na sebe - kažu kolege.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.