PAR VEZAO DEKU SLOBODANA PA, PA GA KRVNIČKI UBIO! Ovo ubistvo zaprepastilo je Srbiju, evo šta se sad dešava!
Policija, Foto: Filip Plavčić, Dragan Kadić, Ilustracija

gde će im duša

PAR VEZAO DEKU SLOBODANA PA, PA GA KRVNIČKI UBIO! Ovo ubistvo zaprepastilo je Srbiju, evo šta se sad dešava!

Ranije je Zdravković dedi devojke ubice prodao auto i motornu testeru, a ovaj ga je optužio da su one pokvarene

Objavljeno:

"Z.T. (43), iz Zaječara, i njegova devojka A.S. (46), iz Zemuna, koji se terete da su, sredinom februara, u saizvršilaštvu, ubili Slobodana Zdravkovića (76), u njegovoj kući u Pop Lukinoj ulici br. 24 u Zaječaru, upućeni su na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, kako bi se ustanovilo da li su u trenutku zločina bili uračunllivi", potvrđeno je iz izvora bliskih istrazi.

Ranije je Zdravković dedi devojke ubice prodao auto i motornu testeru, a ovaj ga je optužio da su one pokvarene. Nakon nekoliko godina, Z. T. i A. S. su rešili da naplate dug. Nesrećni Slobodan se branio da je sve bilo ispravno kada je prodao stvari, ali su momak i devojka insistirali da im vrati novac.

Međutim, Zdravković (76), koji je penziju stekao radeći u fabrici u nemačkom Zingenu gde je sklapao delove za "mercedese", se branio da nema para. Momka je, navodno, to razbesnelo i počeo je besomučno da tuće starca, sve dok ovaj nije prestao da daje znake života. Nakon zločina, osumnjičeni su ukrali laptop i zlatni lanac sa priveskom.

Kako se nezvanično saznaje, Z. T. je bio u apstinencijalnoj krizi. Policija je pregledala snimak i videla njegov automobil kako prolazi pored kuće penzionera, posle njega je on odmah priznao ubistvo, dok devojka negira učešće u zločinu.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.