STARCA (76) BRUTALNO MUČILI: 2 tipa ga onesvestila i vezala, onda su ga UBILI NOGAROM OD STOLICE!
Ubistvo u Zaječaru, Foto: Kurir/Suzana Božinović, Kurir

jezivo

STARCA (76) BRUTALNO MUČILI: 2 tipa ga onesvestila i vezala, onda su ga UBILI NOGAROM OD STOLICE!

Z.T. (43), iz Zaječara, i njegova devojka A.S. (46), iz Zemuna preti kazna i do 40 godina zatvora.

Objavljeno: 16:06h

Z.T. (43), iz Zaječara, i njegova devojka A.S. (46), iz Zemuna, koji se terete da su, sredinom februara, u saizvršilaštvu, ubili Slobodana Zdravkovića (76), u njegovoj kući u Pop Lukinoj ulici br. 24 u Zaječaru, upućeni su na psihijatrijsko veštačenje.

Njih Više javno tužilaštvo tereti za teško ubistvo u saizvršilaštvu, zbog čega im, ako se oglase krivim, preti kazna i do 40 godina zatvora.

foto: Dado Đilas

Dosadašnja saznanja kazuju da je Zdravković, najpre, onesvešćen, nakon čega mu je Z.T. vezao ruke selotejpom i kanapom na leđa, stavio traku preko usta, pa ga, nogarom od stolice, pretuko nasmrt.

Ranije je, Zdravković, dedi devojke ubice prodao auto i motornu testeru, a ovaj ga je optužio da su one pokvarene. Nakon nekoliko godina, Z.T. i A.S. su rešili da naplate dug. Nesrećni Slobodan se branio da je sve bilo ispravno kada je prodao stvari, ali su momak i devojka insistirali da im vrati novac.

Međutim, Zdravković (76), koji je penziju stekao radeći u fabrici u nemačkom Zingenu gde je sklapao delove za "mercedese", se branio da nema para. Momka je, navodno, to razbesnelo i počeo je besomučno da tuće starca, sve dok ovaj nije prestao da daje znake života. Nakon zločina, osumnjičeni su ukrali laptop i zlatni lanac sa priveskom.

Kako nezvanično saznajemo, Z.T. je bio u apstinencijalnoj krizi. Policija je pregledala snimak i videla njegov automobil kako prolazi pored kuće penzionera, posle čega je on odmah priznao ubistvo, dok devojka negira učešće u zločinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.