DOKTORKA VIOLETA SE UBILA ZBOG LJUBAVNIH PROBLEMA? Isplivali novi šok detalji iz istrage, veliki preokret!
Violeta Ašašnin, Foto: Printscreen/Youtube

TRAGEDIJA

DOKTORKA VIOLETA SE UBILA ZBOG LJUBAVNIH PROBLEMA? Isplivali novi šok detalji iz istrage, veliki preokret!

Tragična smrt čuvene doktorke plastične hirurgije Violete Skorobać Ašanin (50), koja je bila omiljena i među srpskim džet setom, potresla je sve koji su je poznavali, a njena porodica, prijatelji i pacijenti sa nevericom su dočekali vest da je njihova omiljena doktorka podigla ruku na sebe

Objavljeno:

Prijatelji čuvene lekarke kažu da samo ona zna zbog čega je podigla ruku na sebe, ali da sumnjaju da je tragediji doprineo neki neraščišćeni emotivni odnos.

Tragična smrt čuvene doktorke plastične hirurgije Violete Skorobać Ašanin (50), koja je bila omiljena i među srpskim džet setom, potresla je sve koji su je poznavali, a njena porodica, prijatelji i pacijenti sa nevericom su dočekali vest da je njihova omiljena doktorka podigla ruku na sebe.

Kako kažu oni koji su je poznavali, uvek je bila vesela i nasmejana i nije pokazivala da je nešto tišti.

Bila pozitivna

- Bila je divna i pozitivna žena i niko ne može da poveruje da je više nema. Ona se nikada ni na šta nije žalila, niti se po njenom ponašanju moglo zaključiti da ima problem. Međutim, sumnjamo da je imala neke ljubavne probleme o kojima ne želimo da detaljišemo. Ona je svoj privatni život zadržavala za sebe i retko kome se otvarala u tom smislu. Sumnjamo da je neki neraščišćeni emotivni odnos možda doprineo ovoj tragediji. Ipak, zašto je to uradila zna samo ona i tajnu je odnela u grob - kaže jedan prijatelj pokojne doktorke.

Svetski poznata i nagrađivana dr Skorobać Ašanin iza sebe je ostavila supruga i odraslog sina. Oni su danas u svom stanu na Vračaru, u kom se ona ubila pre dva dana, primali izraze saučešća.

- Ne možemo ništa da komentarišemo - bilo je sve što je rekao rođak, koji je otvorio vrata luksuznog stana na Vračaru.

I komšije i prijatelji porodice nisu želeli mnogo da pričaju za medije, a svi su istakli da je Violetina smrt šok za sve njih i da ni u najcrnjoj noćnoj mori nisu mogli da zamisle ovako nešto.

- Čitavog dana dolaze ljudi da njenom mužu i sinu izjave saušešće i pruže podršku i utehu. U stanu gore sveće, roletne su spuštene. Svi su u suzama i neverici. Violeta je uvek bila raspoložena, neki su je videli i dan pre samoubistva i bila je raspoložena. Sin i muž su je zatekli u lokvi krvi u kupatilu. Skrhani su. Sada moraju da spremaju sahranu - ispričala je poznanica i dodala da Violetin sin ne krije tugu.

Ubola se u srce

Podsetimo, dr Violeta Skorobać Ašanin je u nedelju oko 12 sati rekla mužu i sinu da ide do kupatila, a kako dugo nije izlazila, njih dvojica su se zabrinuli i počeli da je dozivaju.

- Nije im otvarala, pa su razvalili vrata i zatekli je sa dve rane na grudima, dok je nož bio pored. Navodno, Vesna je dva puta sebi zarila nož u grudi. Sečivo joj je probilo srce - podseća izvor iz istrage.

Inače, pokojna doktorka bila je plastični hirurg i vlasnica privatne klinike, na koju su dolazile i mnoge poznate ličnosti sa javne scene.

- Bila je izuzetan stručnjak i pacijenti su je obožavali. Sve žene koje žele da izgledaju prirodno, išle su kod nje. Nije tajna da je ona odbijala da radi nešto za šta je smatrala da je bespotrebno i preterano. Bila je izuzetno etična - kaže sagovornik.

Oproštajne poruke: Tužni smo što ti nismo pomogli

Od trenutka kad se pročulo za tužnu vest na društvenim mrežama osvanule su brojne poruke oproštaja od poznate doktorke.

- Sarađivali smo više od decenije, pomogla si mnogim našim ženama, tužna sam što mi nismo tebi. Ako ti je duša lepa kao što si ti bila, onda te je bog uzeo kao anđela. Niko ne zna kakve tuge čovek nosi duboko u sebi - ređali su se komentari.

- I meni je bila čast i zadovoljstvo poznavati Vas, Violeta! Strašna tragedija. Predivna, snažna osoba, puna energije i entuzijazma. Za mene neverovatno. Kakva je to legenda od žene bila - samo su neki od komentara.

Od doktorke su se oprostile i kolege iz Rumunskog udruženja plastičnih hirurga.

Bogata biografija

* Violeta Ašanin bila je vlasnica estetske bolnice na Vračaru, bila je specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, predsednica Udruženja estetskih plastičnih hirurga Srbije

* Plastičnom hirurgijom se bavila 20 godina u privatnoj praksi, a usavršavala se na brojnim klinikama u insotranstvu

* Bila je stručnjak za uvećanje grudi, estetske operacije lica, abdominalnu hirurgiju i oblikovanje tela

* Završila je studije na Medicinskom fakultetu u Beogradu, a bila je zaposlena na Institutu Dedinje i na VMA

* Bila je pokretač inicijative da se procedura rekonstrukcije dojki nakon mastektomije uvede u redovni onkološki protokol, čime je omogućena besplatna intervencija svim ženama

POZNATI U SUZAMA Bila je žena zmaj, pamtićemo njena velika dela

Nemanja Velikić, voditelj i autor - Nažalost, mislim da samo ona zna razlog. Upoznali smo se pre mnogo godina preko zajedničke prijateljice i sarađivali smo nebrojeno puta. Čuli smo se poslednji put za njen rođendan, dogovarali zajedničko viđanje sa našom drugaricom. Iskreno, teško mi je da poverujem da je takva žena uzela nož u ruke. Neće mi nikada izaći iz glave naša kafa u Budvi, kada je došla iz svoje vikendice sa suprugom samo da bi sa nama popila kafu.

Stevan Radivojević, estradni frizer - Bio sam Violoetin pacijent. Ona je pre svega bila divan čovek i moja dobra prijateljica. Uvek nasmejana, vedra i svoja. Vanvremenski doktor. Neka počiva u miru, uvek ću je se sećati.

Goga Sekulić, pevačica - Naježila sam se kad sam čula! Dugo je nisam videla, ali sam u šoku i mnogo mi je žao. Bila je dobar lekar i lepa žena.

Olivera Jovićević, novinarka - Poznavala sam se. Jedne godine je dobila nagradu "Žena zmaj među poslovnim ženama Srbije" i to je ono što najviše govori o njoj - bila je zmaj u svakom smislu. Nismo se videle godinama, ali pozanjem celu porodicu i izražavam najdublje saučešće suprugu i sinu.

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.