NEVOLJE NAS MOGU OJAČATI, I TO ĆE PROĆI! Doktorka Violeta dva meseca pred smrt poslala potresnu poruku
Foto: Facebook

strašno

NEVOLJE NAS MOGU OJAČATI, I TO ĆE PROĆI! Doktorka Violeta dva meseca pred smrt poslala potresnu poruku

- Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji

Objavljeno:

Čuvena doktorka Violeta S. A., koja je danas sa ranama od noža nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se veruje da je počinila samoubistvo, početkom aprila objavila je emotivan status na Fejsbuk nalogu.

- Treba da se setimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi pre nas susrelo sa istom sudbinom i preživelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch – i to će proći - napisala je doktorka.

Podsećamo, kako se navodi, u trenutku tragedije, njeni muž i sin su bili u stanu. Kad su primetili da Violeta dugo ne izlazi iz kupatila, razvalili su vrata i zatekli stravičnu scenu, ali je nesrećna žena već bila mrtva. Nađen je nož pored tela.

Doktorka Violeta S. A. bila je specijalista u oblasti estetske, plastične i rekonstruktivne hirurgije sa 18 godina iskustva. Svojim radom i trudom dostigla je svetski uspeh. Vlasnica je jedne specijalne bolnice za plastičnu, rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju od 2000. godine.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.