Rafali smrti prekinuli pesmu: Ovo je trenutak u kojem je počeo krvavi pir u Žitištu! (VIDEO)
Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs, Facebook/Siniša Zlatić, Facebook/Dijana Zlatić

Detalji tragedije

Rafali smrti prekinuli pesmu: Ovo je trenutak u kojem je počeo krvavi pir u Žitištu! (VIDEO)

Da ništa nije slutilo na tragediju koja će uslediti svedoči i poslednji snimak atmosfere u kafiću "Makijato"
Objavljeno: 09:18h

Na snimku se jasno čuje da se gosti pomenutog kafea zabavljaju, pevajući legendarni hit Bijelog dugmeta "Lipe cvatu". A onda je muziku zamenio zaglušujući rafal...

Tragovi krvavog pira u kojem je Siniša Zlatić ubio bivšu ženu i još petoro ljudi bili su vidljivi na svakom koraku u kafeu „Makijato“ nadomak Zrenjanina, a meštani Žitišta, nekad mirne srednjobanatske varošice, neće dugo moći da speru krv nedužnih, rasutu u noći između petka i subote.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Monstrume, pogledaj šta si uradio: Mrtvi padali jedni preko drugih!

Da podsetimo, Siniša Zlatić, osumnjičen za petorostruko ubistvo u kafiću „Makijato“ u Žitištu, izjavio je u nedelju na saslušanju da se zbog ubistva oseća užasno i da bi, da može, menjao svoj život za živote nastradalih.

Ne kajem se što sam ih ubio, ako su mrtvi! Monstrumu nije žao zbog pokolja koji je počinio! (VIDEO)

Masakr koji je potresao Srbiju dogodio se u subotu ujutru, u 1.40, u kafiću „Makijato“ u centru Žitišta. Zlatić je u pomenutom kafiću bio ranije, a kad je video bivšu ženu s drugim, otišao je kući po pušku, vratio se i počeo da puca. Najpre je pucao u sto za kojim je bila njegova bivša supruga Dijana Zlatić sa Stevanom Jojićem, Jelenom Popović i Vladimirom Mijatovićem.

SNIMAK SE NALAZI NA SLEDEĆOJ STRANI!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.