RAZBIJENA DVA LANCA PROSTITUCIJE IZA OBA STOJI DARKO TODOROVIĆ: Srbija je u šoku zbog ove vesti!
Razbijena dva lanca prostitucije, Foto: Printscreen

RASKRINKANI

RAZBIJENA DVA LANCA PROSTITUCIJE IZA OBA STOJI DARKO TODOROVIĆ: Srbija je u šoku zbog ove vesti!

Spektakularna policijska akcija hapšenja devetočlane grupe koja se odigrala jutros zapravo je nastavak akcije koju je beogradska policija započela u januaru

Objavljeno:

Devetočlana grupa uhapšena jutros zbog sumnje da su se bavili organizovanjem prostitucije u Beogradu sarađivala je sa grupom uhapšenom u januaru ove godine koju je predvodio Darko Todorović. Sudski postupak grupe uhapšene u januaru još je u toku, a od njih 16 čak 12 je priznalo da je posredovalo u prostituciji.

Spektakularna policijska akcija hapšenja devetočlane grupe koja se odigrala jutros zapravo je nastavak akcije koju je beogradska policija započela u januaru hapšenjem Darka Todorovića i njegovih saradnika.

Kao vođa ove grupe naveden je Vukašin M. (38), inače hapšen 2018. zbog istog krivičnog dela, kada je pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu. Darko Todorović je, kako smo uspeli da saznamo, zapravo Vukašinov nadređeni.

Koliko su ove dve grupe bile isprepletale možda najbolje pokazuje to da im je modus operandi bio identičan. Dobra organizovanost, devojke koje na dobrovoljnoj bazi "rade" za njih, susreti u iznajmljenim stanovima koje čuva obezbeđenje, nadimci devojaka kako njihovi pravi identiteti ne bi bili otkriveni...

foto: Profimedia

Podsetimo, sudski proces protiv grupe uhapšene u januaru još je u toku pred Specijalnim sudom u Beogradu. Od njih 16 čak 12 je priznalo da je posredovalo u prostituciji, dvoje delimično, dok je dvoje negiralo krivično delo koje im se optužnicom stavlja na teret.

Ono što je zanimljivo, baš kao i članovi grupe uhapšeni u januaru, svi su koristili pseudonime i prostitutke i uhapšeni, da se ne bi znali pravi identiteti. Neki od njih bili su Tina, Maza, Đina, Ena... Stalnim klijentima su davali druge brojeve, kako bi ih lakše dobili, ne one brojeve telefona koje su objavljivali u oglasima.

Inače, jutros su uhapšeni V. M. (38) koji se sumnjiči da je organizator ove kriminalne grupe, kao i D. A. (34), B. L. (42), S. B. (31), D. A. (40), N. S. (48), M. M. (22), D. M. (22) i J. S. (30).

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.