BIO JE GO, NADVIO SE IZNAD DETETA (6) Užas je zatekla dečakova majka, MANIJAK IZ PADINSKE SKELE ĆE SAD BITI KAŽNJEN
Foto: Profimedia

STRAVIČNO!

BIO JE GO, NADVIO SE IZNAD DETETA (6) Užas je zatekla dečakova majka, MANIJAK IZ PADINSKE SKELE ĆE SAD BITI KAŽNJEN

Optužnica je dostavljena Višem sudu u Beogradu da je potvrdi, kao i odluku o pritvoru A.P.

Objavljeno:

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv A.P. (53), zbog krivičnog dela obljube deteta.

"Ovim krivičnim delom oštećeno je dete rođeno 2014. godine", navelo je Tužilaštvo o slučaju iz marta ove godine u Padinskoj skeli, kod Beograda.

Optužnica je dostavljena Višem sudu u Beogradu da je potvrdi, kao i odluku o pritvoru A.P.

Podsećanja radi, Aleksandar P. (53) iz Padinske Skele uhapšen je 17. marta ove godine zbog nedozvoljenih polnih radnji nad šestogodišnjim dečakom. On se, kako se sumnja, iživljavao nad mališanom u vodoprivrednom gazdinstvu, koje se nalazi između Jabučkog i Glogonjskog rita, kod Beograda. Da se desi još nešto strašnije, uspela je da spreči dečakova majka, koja je upala u ambar i pozvala policiju. Kada je video da nema gde da pobegne, osumnjičeni je sebi isekao vene.

Prema prvim informacijama, muškarac je dečaka namamio u ambar, koji se nalazi nedaleko od kuće u kojoj šestogodišnjak živi sa svojim roditeljima. Mališanu je najpre prvo pokazivao fotografije na telefonu, neprimerene sadržine. Potom je, kako su mediji pisali, zatražio od njega da skine odeću i da ga oralno zadovolji.

Aleksandar se takođe svukao i počeo da se iživljava. Dečakova majka, videviši da joj sina nema u kući ni u dvorištu, počela je da ga traži. U ambaru je zatekla užasavajući prizor - napasnik je bio dopola go, iznad deteta. Odmah je odreagovala i sina otrgla od manijaka, a zatim pozvala policiju, koja je vrlo brzo po pozivu stigla. Kako smo saznali, manijak je, videvši organe reda, zgrabio žilet i presekao vene. Lekari hitne pomoći sanirali su mu povrede i prevezli ga u bolnicu "Dr Laza Lazarević".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.