NEDELJKO JE DANAS SASLUŠAN, GLEDAO JE U OČI MILOŠEVOG OCA: Njegova rečenica bila je strašna!
Na sva suđenja dolazi Milošev otac Goran Mileusnić, Foto: Facebook printscreen

JEZIVA ISPOVEST

NEDELJKO JE DANAS SASLUŠAN, GLEDAO JE U OČI MILOŠEVOG OCA: Njegova rečenica bila je strašna!

Na sva suđenja dolazi Milošev otac Goran Mileusnić

Objavljeno:

Na današnjem suđenju Neđeljku Đuroviću svedočilo je četvoro svedoka koji su samo rekli da ostaju pri svojim iskazima datim u istrazi i nisu više širili priču. To je naveo i Đurovićev tetak Mirko Đorđević.

On je inače ranije u tužilaštvu ispričao da je tog jutra kada se desilo ubistvo Neđeljko došao kod njih u stan i da je imao povrede na desnoj ruci. Promenio je čarape, uzeo peškir i njime nešto brisao sa jakne. Taj peškir je zaplenila policija i na njemu su nađeni tragovi krvi i Đurovićev DNK.

Susret Neđeljka i Miloševog oca

Na sva suđenja dolazi Milošev otac Goran Mileusnić, koji je danas posle suđenja rekao da je evidentno da je Neđeljko ubio njegovog sina i da sada pokušava da se izvuče:

- Kao da ga je ubio da vidi kakav je to osećaj, a sad kad treba da bude kažnjen vadi se. Miloša ništa ne može da mi vrati. Sve mi je crno i tužno. Svaki dan bezveze, ne znaš ni što živiš onako prazan sa rupom u grudima. Gledam čoveka koji mi je ubio sina, slušam njegove laži i razmišljam šta da radim, da ga ubijem, ali to Miloša neće dići iz groba. Očigledno živimo u vremenu kad može svako da vam priđe i iz obesti vas ubije.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.