STEFANA SU TUKLI DOK JE DISAO! Od tada su prošla 4 meseca, a oni NE DAJU DA SEĆANJE IZBLEDI
Stefan Filić, Foto: Facebook

emotivno

STEFANA SU TUKLI DOK JE DISAO! Od tada su prošla 4 meseca, a oni NE DAJU DA SEĆANJE IZBLEDI

Porodica Filić želi da sećanje na pokojnog Stefana nikada ne izbledi

Objavljeno:

Porodica Stefana Filića iz Starog Sela, koji je preminuo 3. februara ove godine od posledica povreda koje su mu nanela dvojica mladića, kada je od batina pokušao da spase mlađeg brata, odlučila je da zajedno sa prijateljima u školskom dvorištu EUŠ "Vuk Karadžić" sagradi letnjikovac sa klupicama u znak sećanja na Stefana.

Kako se može videti u jednoj fejsbuk objavi, porodica Filić želi da sećanje na pokojnog Stefana nikada ne izbledi. Njihova želja je da na tom letnjikovcu učenici provode jedan deo svog slobodnog vremena i tako ožive sećanje na svog drugara koji je još jedna žrtva u nizu vršnjačkog nasilja u Srbiji.

"Porodica Filić iz Starog Sela sa rodbinom i prijateljima u školskom dvorištu EUŠ "Vuk Karadžić" pravi letnjikovac sa klupicama, u kojem će naši učenici, sećajući se pokojnog Stefana Filića, provoditi jedan deo svog slobodnog vremena.

Prošla su četiri tužna meseca, bol njegovih najbližih je sve veća... I drugari iz njegovog odeljenja će maturirati uskoro...

Letnjikovac u japanskom stilu ostaće kao sećanje i opomena na nešto sto nije trebalo da nam se dogodi", stoji u objavi na Fejsbuku.

Podsetimo, sukob između tinejdžera izbio je 2. februara ispred kluba "Brodolom", a nakon što su, kako se sumnja, Nikola B. i Mitar P. bez ikakvog razloga počeli da maltretiraju Filićevog brata.

Stefan je pokušao da smiri situaciju i da zaštiti brata, ali nasilnici su onda nasrnuli na njega. Tvrdi se da su ga tukli i šutirali i kad je pao na asfalt. Stefan, za kojeg svi koji su ga poznavali imaju samo reči hvale, preminuo je od posledica batinanja dan kasnije.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.