ISPLIVALI NOVI DETALJI HAPŠENJA TIJANE AJFON I PUNJAČA: Sve je počelo u SLEPOJ ULICI
Tijana Ajfon uhapšena je prošle nedelje kada je policija prekinula žurku u privatnoj luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine, Foto: Printscreen

AU

ISPLIVALI NOVI DETALJI HAPŠENJA TIJANE AJFON I PUNJAČA: Sve je počelo u SLEPOJ ULICI

Tijana Ajfon uhapšena je prošle nedelje kada je policija prekinula žurku u privatnoj luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine

Objavljeno:

Odjednom mi je cela kuća bila obasjana plavim svetlima. Kada sam izašao ispred video sam na desetine policijskih automobila na ulici.

Ovako za "Blic" pričaju svedoci hapšenja starlete Tijane Maksimović (27), poznatije kao Tijana Ajfon i još 35 osoba koje su prisustvovale kokainskim orgijama koje je starleta organizovala.

Tijana Ajfon uhapšena je prošle nedelje kada je policija prekinula žurku u privatnoj luksuznoj vikendici u okolini Bijeljine. Policija je, kako je kasnije otkriveno, te noći pratila kretanje kriminalaca i lica dobro poznatih organima reda u celom regionu kada su shvatili da su se svi uputili na istu lokaciju - u luksuznu vikendicu s bazenom u slepoj ulici u selu Suvo Polje.

Kada je na lice mesta stigla i starleta Tijana Ajfon sa devet devojaka, postalo je jasno šta se u ovoj kući događa. Policija je sačekala još neko vreme, pa je upala u vikendicu i uhapsila ih sve na delu.

Pića i kokain na stolovima, muškarci i devojke po sobama. Meštani Suvog Dola kažu da su i dalje šokirani saznanjem šta se u toj vikendici zapravo događalo.

- Vozila su doslovno opkolila celu kuću i zatvorila ulicu. Imam osećaj da je bilo skoro 50 policijskih automobila. Posle nekog vremena video sam kako izvode ljude vezane lisicama, stavljaju ih u vozila i odveze - priča za "Blic" Neđo Nikolić, prvi komšija.

Dodaje da je još danima posle toga viđao policajce u ulici, ali da se nikada pre nešto slično nije desilo.

- Ta kuća je uvek puna gostiju i uglavnom svi su iz Srbije, najčešće iz Beograda. Oko kuće velika je ograda, pa se ne vidi šta rade, ali svi mi znamo šta se tu dešava - istakao je Nikolić.

Meštani su ispričali i da se u luksuznoj vikendici tokom celog leta održavaju žurke, puno j emladić, čuje se glasna muzika i vriska. Dodaju i da su sumnjali da ima i prostutucije, ali su opet bili iznenađeni kada su videli koliko je kriminalaca i starleta bilo te noći na jednom mestu.

Podsetimo, u akciji „Kristal“ pre sedam dana uhapšena je poznata starleta i učesnica rijalitija Tijana Ajfon i još 15 osoba zbog organizovanja orgija i kokainske žurke u vikendici u Suvom Polju kod Bijeljine.

Većina uhapšenih je odmah puštena na slobodu, nekima su određene mere zabrane, a samo Tijani je određeni jednomesečni pritvor. Tijanu policija optužuje da je bila jedan od organizatora orgija i da je njena uloga bilo vrbovanje i dovođenje devojaka na žurku, ali je ona tokom ispitivanja to negirala i tvrdila da je ona samo došla na žurku na koju je bila pozvana.

Većina gostiju je poznata policiji po brojnim krivičnim delima, a među njima je bio i poznati slovenački sudija koji je sudio i Ligu Šampiona.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.