LJILJANA OTKRILA ZAŠTO JU JE BAJKER KRVNIČKI TUKAO: Srbija se ućutala posle njenog objašnjenja!
Policija je brzo našla osumnjičenog i privela ga, ilustracija, Foto: Printscreen

detalji slučaja u jagodini

LJILJANA OTKRILA ZAŠTO JU JE BAJKER KRVNIČKI TUKAO: Srbija se ućutala posle njenog objašnjenja!

Već posle prvog udarca, priča Ljiljana, krv joj je krenula iz nosa.

Objavljeno:

Ljiljana Veselinović (38) iz Jagodine tvrdi da ju je prošle nedelje na putu Ćuprija-Jagodina brutalno pretukao bajker D. K. (39) i to zbog nesporazuma koji su imali u saobraćaju.

Pretučena žena kaže da se napad dogodio 25. maja oko 17.30.

- Vozila sam ka Jagodini i na raskrsnici je trebalo da se uključim na glavni put. Pogledala sam levo i desno i uključila se. Posle nekog vremena rođaka koja je bila sa mnom u kolima rekla mi je da nam se velikom brzinom približava motocikl. Pogledala sam u retrovizor i videla to vozilo - priča Ljiljana.

Dalje kaže da joj je ubrzo sa leve strane vozila prišao motociklista.

- Psovao je i vikao: "Kako si me tako isekla!" Rekao mi je da sam ludača i psovao mi je celu familiju. Pokušala sam da mu objasnim da ga nisam videla i da nisam imala nameru da ga isečem ako sam ga uopšte i isekla - kaže žena.

Dodaje da je D. K. potom stao motorom ispred njenog auta:

- Morala sam da stanem da ga ne bih udarila, ali je pre toga nekoliko puta kretao i stajao, kao da se nameštao da ga oborim. Kad se konačno zaustavio, sišao je s motora, skinuo kacigu, došao do mojih vrata i otvorio ih. Vikao je i udario me dva ili tri puta u glavu.

Nije smeo da je pogleda

Ljiljana Veselinović kaže da je policija brzo reagovala i pronašla bahatog motociklistu.

- Brzo su me pozvali na prepoznavanje, bilo je više muškaraca, ali sam ga odmah prepoznala. Zanimljivo je da je tada sklanjao pogled, nije stao kao muškarac da odgovara za svoje postupke. Ni traga od muškarčine koja je podigla ruku na ženu - priča Ljiljana.

Već posle prvog udarca, priča Ljiljana, krv joj je krenula iz nosa. Drugi udarac je bio kao da ju je neko ciglom udario po glavi i posle nije baš sigurna šta se dešavalo jer joj nije bilo dobro, prepričala je Ljiljana, a dodaje da je napad kratko trajao i da nije imala vremena da odreaguje.

- Krv je lila na sve strane. Moja rođaka je počela da vrišti. Rekla sam joj da zove policiju i Hitnu pomoć i da zapiše broj njegovih tablica - priča Ljiljana.

Prema njenim rečima, bajker joj je izvadio ključeve iz kola i bacio ih u obližnju njivu, posle čega je otišao.

- Polomio mi je i pomerio nos. Ne znam koliko sam krvi izgubila, ali sve na meni je bilo natopljeno. Ne mogu da verujem šta je čovek uradio. Sve i da sam ga isekla, ovo nije bio način da rešimo nesporazum. Zaista ga nisam videla. Postoji mogućnost da je bio u koloni, da je obilazio, jer se samo pojavio - priča povređena žena.

Policija je uhapsila bajkera D. K. i protiv njega je podneta krivična prijava za nanošenje teških povreda. Određen mu je i pritvor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.