ON JE PRE 20 GODINA UBIJEN SA ARKANOM: Njihovi dželati su prvo IZLJUBILI MANDU, pa Željku sasuli 3 metka u potiljak
Arkan, Foto: Printscreen/Youtube

LEGENDE DEVEDESETIH

ON JE PRE 20 GODINA UBIJEN SA ARKANOM: Njihovi dželati su prvo IZLJUBILI MANDU, pa Željku sasuli 3 metka u potiljak

Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu

Objavljeno:

Željko Ražnatović Arkan ubijen je u beogradskom hotelu "Interkontinental" 15. januara 2000. godine, a u tom napadu živote su izgubili i Milenko Mandić Manda i Dragan Garić.

Tog dana ispred “Interkontinentala”, oko 17 sati stala su dva automobila. Iz opela Kalibre izašli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su od ranije bili poznati policiji.

Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i Dobroslav Gavrić. Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo.

U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sedeo u separeu sa Mandom i Garićem, nedaleko od recepcije. Arkan je u hotel došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu. Nekoliko minuta posle 17 sati, prišli su im Gagi i Miki.

Rukovali su se sa Arkanom, izljubili sa Mandom i krenuli ka stepeništu koje je vodilo ka hotelskim salama za banket. Gavrić je seo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu.

Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio je Arkanu u potiljak. Tada su živote izgubili i Manda i Garić.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.