DRAMA U BANJI KOVILJAČI: Migranti kamenovali voz, stigla policija, OPŠTI HAOS JE NASTAO!
ilustracija, Foto: Printscreen

nižu se incidenti sa migrantima

DRAMA U BANJI KOVILJAČI: Migranti kamenovali voz, stigla policija, OPŠTI HAOS JE NASTAO!

Na lokomotivi su ostala vidna oštećenja limarije

Objavljeno:

Dok je prolazila kroz Banju Koviljaču kamenovana je kompozicija teretnog voza koji se iz Brasine kretala ka Loznici, odnosno Rumi.

Incident se dogodiou oko 15 sati, a voz su kamenovali ilegalni migranti koji borave na železničkoj stanici u ovom mestu. Voz je stigao u Loznicu gde je policija obavila uviđaj i uzela izjave od mašinovođe i njegovog pomoćnika, a posle čega toga su nastavili put i napustili lozničku železničku stanicu.

Na lokomotivi su ostala vidna oštećenja limarije, a slomljen je i jedan far dok su mašinovođa i pomoćnik ostali nepovređeni. Ovako nešto, kako saznajmo, do sada se nije događalo iako je migranata i pre bilo na i u blizini železničke stanice u Koviljači.

Pošto je ovo pruga kojom se obavlja i putnički saobraćaj pitanje je kakve mogu biti posledice ukoliko se ovakav incident ponovi.

Inače, poznavaoci prilika tvrde da meštani Koviljače koji žele da putuju vozom dolaze u Loznicu da se tu ukrcaju, a ko dolazi u Koviljaču putovanje prekida u Loznici pa se onda autobusima, ili kolima prebacuje do odredišta. U Banji Koviljači od danas se nalaze i pripadnici žandarmerije.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.