PRIMILI SU PLATU, PA REŠILI DA SE MALO PROVEDU! Očaj i tuga u porodici stradalog Stefana
PRIMILI SU PLATU, PA REŠILI DA SE MALO PROVEDU! Očaj i tuga u porodici stradalog Stefana, Foto: Privatna arhiva

TUGA

PRIMILI SU PLATU, PA REŠILI DA SE MALO PROVEDU! Očaj i tuga u porodici stradalog Stefana

Stefan je podlegao povredama na licu mesta, a mladić iz Surdulice, D.K. (25), je sa teškim telesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru. Na žalost, mladić je preminuo na putu do bolnice

Objavljeno: 13:58h

Dopisnica „Novosti“ obišla je porodicu nesrećno nastradalog Stefana Miloševića (20) u selu Gramađe. Otac, majka i brat nastradalog Stefana su očajni i bez snage da bilo šta komentarišu.

Kako saznaju Novosti, Stefan je u Crnoj Gori proveo tri meseca, gde je radio na poslovima postavljanja elektroinstalacija.

Stefan je jedva čekao da se vrati kući, on i drugar su primili platu i odlučili da se malo provedu pre povratka kući.

U selu vlada mrtva tišina i očaj, koz koju se prolama samo plač iz Stefanove kuće.

Podsetimo, automobil "pežo 307" srbijanskih registracija krećući se magistralom iz pravca Budve, naišao je u Kukuljini na gradilište raskrsnice - kružnog toka. Prema saznanjima Novosti, automobil je udario u jedan deo betonskih blokova kojim se formiraju pešačka ostrva na novoj raskrsnici, a u silovitom udaru pri velikoj brzini, oba mladića koja su se u njemu nalazila, ispala su iz vozila i zadobila teške telesne povrede.

Stefan je podlegao povredama na licu mesta, a mladić iz Surdulice, D.K. (25), je sa teškim telesnim povredama transportovan za bolnicu u Kotoru. Na žalost, mladić je preminuo na putu do bolnice.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.