SVETSKI BLAM U SLUČAJU TIJANE AJFON: Je l moguće da je čuveni tabloid OVO NAPISAO?
Tijana Ajfon, Foto: Petar Lazović

I ENGLEZI PIŠU O TOME

SVETSKI BLAM U SLUČAJU TIJANE AJFON: Je l moguće da je čuveni tabloid OVO NAPISAO?

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od 30 uhapšenih osoba u raciji koju je sprovela policija Republike Srpske u okolini Bijeljine

Objavljeno:

Afera "Tijana Ajfon" nije uzdrmala samo region, već i celu Evropu, posle saznanja da je na kontroverznoj žurci bio i poznati fudbalski sudija Slavko Vinčić.

O svemu što se dešavalo već su pisali španski mediji, a sad su se uključili i engleski, i to poznati tablod San (The Sun).

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, jedna je od 30 uhapšenih osoba u raciji koju je sprovela policija Republike Srpske u okolini Bijeljine u četvrtak uveče.

Tijana Ajfon
Tijana Ajfon foto: Damir Dervišagić

San je manje više napisao sve što znamo, opisao je detalje hapšenja i da je bilo prostitucije i droge, ali se propisno obrukao neznanjem geografije, jer je napisano da je srpska starleta pokušala da pređe čamcem u - Hrvatsku?! Englezi očigledno misle da je Drina granica između Srbije i Hrvatske.

U tekstu se najviše piše o sudiji Slavku Vinčiću, jer je on ove sezone sudio nekoliko mečeva u Evropi klubova iz Velike Britanije, Liverpula, Mančester Sitija i Glazgov Rendžersa. Podvlači se sa da je Vinčić veoma brzo pušten jer nije bio među organizatorima žurke na kojoj je Tijana Maksimović sa prijateljicama trebalo da seksualno zadovoljava 26 muškaraca.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.