TETKA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA JEZIVE TAJNE! Prvi put progovorila i rekla: VLADIMIR I VERA ZNAJU KO JE UBICA?!
Ljubica Marković juče je prvi put od ubistva pevačice govorila o njenom ubistvu, Foto: Facebook

ŠOKANTNI DETALJI

TETKA JELENE MARJANOVIĆ OTKRILA JEZIVE TAJNE! Prvi put progovorila i rekla: VLADIMIR I VERA ZNAJU KO JE UBICA?!

Ljubica Marković juče je prvi put od ubistva pevačice govorila o njenom ubistvu

Objavljeno:

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene (33), nastavljeno je juče u Višem sudu u Beogradu svedočenjem pevačicine tetke Ljubice Marković koja je ispričala do sada nepoznate detalje u vezi s ubistvom svoje sestričine.

Ljubica Marković juče je prvi put od ubistva pevačice govorila o njenom ubistvu, ali i odnosima sa Marjanovićima, događajima koji su prethodili ubistvu, ali i onim koji su se dogodili nakon što je Jelena ubijena.

Ona je ispričala da je sestričinu inače viđala periodično, jer Jelena "nije imala mogućnosti da provede više vremena s njom jer su je Marjanovići stalno zvali na telefon da ide da završava obaveze za njih".

- Žalila se da ne može više da izdrži jer mora da brine o svima njima i o bolesnoj majci. Žalila se na sve Marjanoviće osim na Zorana - ispričala je Ljubica na sudu.

Kako je rekla, sa Jelenom se čula tri dana pred smrt.

Tražila odmor

- Rekla mi je da dođem da bi se odmorila. Ja sam njoj rekla da dolazim u subotu... To je bio dan kada je Jelena ubijena. Ja sam u 20 sati došla u Borču, zvala sam sestru da vidim gde su, a Zorica mi je rekla da je Jelena nestala na nasipu - ispričala je Ljubica.

foto: Printscreen/youtube

Kako je objasnila, otišla je na nasip i ostala je tamo s Marjanovićima i policijom do tri sata ujutro. U međuvremenu je na nasipu pronađen Jelenin telefon.

- Mi smo se vratili kući kod Zorice na par sati, pa smo se ponovo vratili na nasip. Već oko osam ujutru narednog dana ponovo smo otišli tamo. Onda je Zorica zvala Zorana i pitala ga kad će da dođe. Na nasipu je bio i inspektor koji je Zoranu rekao da sedne u kola i da krenu u policijsku stanicu - kaže ona.

Ubistvo

Ljubica je ispričala da je tog dana otišla da vidi Janu, Jeleninu i Zoranovu ćerku, i da je to bio prvi put da je ušla u kuću Marjanovića iako je njena sestričina godinama bila deo njihove porodice.

- Jana me je pogledala i rekla mi da je "mama nestala u travi" - ispričala je Ljubica danas.

Kako je objasnila, ona je nakon toga otišla kući i na putu ka sestri Zorici pozvala ju je telefonom sestra iz Novog Pazara i rekla joj da je Jelena ubijena...

- Kada su pušteni iz policijske stanice, Zorica je otišla kod Marjanovića. Tamo je pitala: "Ko mi ubi dete", na šta je Vladimir odgovorio: "Ko je koga ubio?" Tada smo odmah otišle kući - ispričala je Ljubica.

Sukobi

Neprijatnosti kod Marjanovića nisu prestajale. Dok je Zoran bio u pritvoru, između njegovog oca Vladimira i Jelenine majke izbio je konflikt.

foto: Emilija Jovanović, Printscreen

- U tom periodu su Vladimir i Miloš Marjanović došli do nje da uzmu njenu ličnu kartu kako bi organizovali grobno mesto, ali njoj je lična karta istekla i nastala je svađa. Vladimir Marjanović je rekao: "Seljančure jedne, moje dete tamo biju i maltretiraju" - ispričala je šokantne detalje Jelenina tetka.

Sumnje

Kako je istakla, njena sestra, Jelenina majka Zorica je uvek sumnjala u Marjanoviće, pre svega na kumu Veru i Vladu.

- Na početku je razmišljala ko je mogao da ubije Jecu. Mislila je na mafiju i druge ljude, međutim, što je više vremena provodila kod Marjanovića, to je više sumnjala na njih. Najviše na Veru i Vladimira. Govorila je pre Jelenine smrti da se Jeca muči, a i Jelena mi se žalila, govorila je: "Tetka, ja ne mogu više" - otkrila je njena tetka.

Prema svedočenju Ljubice Marković, u kući Marjanovića za sve se pitala Vera, kuma porodice Marjanović, i Vladimir Marjanović.

- Čak su i papiri Zoričine kuće bili kod njih, odnosno kod Vere. Vera je jednom Zorici posle Jelenine smrti rekla: "Čuvala sam Zorana i Miloša, čuvaću i Janu" - kaže ona.

Markovićeva je rekla da Zorica, Jelenina majka, nikada nije ružno govorila o Zoranu, koji je osumnjičen za svirepo ubistvo.

- Zorica nikada ništa nije rekla za njega. Nije čak ni Jelena. Sve kritike su uvek bile usmerene na Veru i Vladu - rekla je Ljubica.

Sledeće suđenje 5. juna

Suđenje Zoranu Marjanoviću biće nastavljeno 5. juna, kada se očekuje da se pred sudskim većem pojave veštaci Zoran Stanković i Milan Kunjadić, koji su radili obdukciju ubijene pevačice.

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.