OVO JE TAMARA ZVICER, CRNOGORKA KOJA JE PIŠTOLJEM BRANILA SVOG MUŽA U KIJEVU: Bila je u svim vestima pre 4 godine!
Tamara Zvicer, Foto: Printskrin youtube

ISTRAGA U TOKU

OVO JE TAMARA ZVICER, CRNOGORKA KOJA JE PIŠTOLJEM BRANILA SVOG MUŽA U KIJEVU: Bila je u svim vestima pre 4 godine!

Puc­nja­va se do­go­di­la oko 16.55 u ko­tor­skom na­se­lju Do­bro­ta

Objavljeno: 14:24h

Pre 4 godine u Kotoru se desio atentat na Tamara Zvicer, suprugu Radoja Zvicera, na kojeg je pre par dana izvršen atentat u Kijevu.

Danas su se pojavili i snimci na kojima se vidi kako Tamara Zvicer puca na napadače na njenog ranjenog supruga.

Podsetimo se, tada su mediji pisali da je pored vozila Zvicerove supruge prošlo taksi vozilo iz kojeg su ispaljeni meci:

"Ko­to­ran­ka Ta­ma­ra Zvi­cer pro­šla je bez po­vre­da u puc­nja­vi ko­ja se do­go­di­la ju­če u ko­tor­skom na­se­lju Do­bro­ta. Su­pru­ga Ra­do­ja Zvi­ce­ra, ko­ji je u po­li­cij­skim evi­den­ci­ja­ma ozna­čen kao vo­đa jed­nog od ko­tor­skih kla­no­va, na­šla se na me­ti za­sad ne­po­zna­tih na­pa­da­ča. Ta­ma­ra Zvi­cer je tre­ća oso­ba bli­ska kri­mi­nal­nom kla­nu nje­nog mu­ža na ko­ju su is­pa­lje­ni hi­ci u po­sled­nja tri me­se­ca.

Puc­nja­va se do­go­di­la oko 16.55 u ko­tor­skom na­se­lju Do­bro­ta, u bli­zi­ni se­di­šta „Red tak­si­ja”. Po­li­ci­ji su do­ga­đaj pri­ja­vi­li gra­đa­ni, na­vo­de­ći da je do­šlo do puc­nja­ve, ali da nisu vi­de­li da li je ne­ko po­go­đen. Po­li­caj­ci su uze­li iz­ja­ve od ne­ko­li­ko oso­ba, ko­je su bi­le u bli­zi­ni me­sta puc­nja­ve. Ni­ko ni­je mo­gao da iden­ti­fi­ku­je na­pa­da­ča.

Kako su preneli portali, na mesto pucnjave odmah je stigao Slobodan Kašćelan, koji pre­ma po­li­cij­skim evi­den­ci­ja­ma sa Ra­do­vanom Zvi­cerom pred­vo­di jed­nu ko­tor­sku kri­mi­nal­nu gru­pe. Ne­tr­pe­lji­vost iz­me­đu ko­tor­skih kla­no­va po­sled­njih me­se­ci se po­ja­ča­la, a po­sle­di­ca to­ga su broj­ni va­tre­ni ob­ra­ču­ni, a u tri po­sled­nja na me­ti su bi­li lju­di bli­ski Ka­šće­la­nu i Zvi­ce­ru."

(Espreso.co.rs/https://www.dan.co.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.