KAKAV LUKAV POTEZ MALČANSKOG BERBERINA NA SUĐENJU! Evo kako je pokušao da razvuče proces
Ninoslav Jovanović, Foto: MUP

LUKAVO

KAKAV LUKAV POTEZ MALČANSKOG BERBERINA NA SUĐENJU! Evo kako je pokušao da razvuče proces

Jovanović je jutros doveden u sud u pratnji velikog broja zatvorskih čuvara i s tri marice

Objavljeno:

Pripremno ročište Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koje je počelo u 10 sati danas, prekinuto je do 11 sati jer je Jovanović pokušao da uspori proces postupka.

- Jovanović je lično podneo zahtev za izuzeće postupajućeg zamenika Višeg javnog tužioca Mirjane Velimirović zbog sumnje u njenu nepristrasnost - potvrdio je za "Blic" portparol VJT Borislav Radonjić.

Malčanski berberin, koji je inače višestruki silovatelj povratnik i kom se sada sudi zbog otmice dvanaestogodišnje devojčice iz okoline Niša koju je danima skrivao po napuštenim kućima i zlostavljao je, je prethodno ostao i bez advokata koji mu je bio dodeljen po službenoj dužnosti.

Radonjić je za "Blic" rekao da je tužilaštvo odmah odlučilo o zahtevu Malčanskog berberina o izuzeću zamenika tužioca i odbilo ga kao neosnovan!

Očekuje se da pripremno ročište bude nastavljeno posle 11 časova.

Jovanović je jutros doveden u sud u pratnji velikog broja zatvorskih čuvara i s tri marice. U sud je ušao sa maskom i vizirom na licu obučen u sivu jaknu, gledajući u pod.

Ročište je zatvoreno za javnost, ali mu prisustvuju roditelji otete i zlostavljane devojčice.

Aleksandra K, majka dvanaestogodišnjakinje koja je preživela pakao od Malčanskog berberina, rekla je za "Blic" da joj se tresu i noge i ruke nakon prvog susreta oči u oči s monstrumom.

Malčanski berberin je inače već 22 godine života proveo iza rešetaka zbog silovanja i otmica devojčica i žena. Nadimak je dobio po selu Malča iz kog je rodom i po svojoj bolesnoj potrebi da svoje žrtve prvo ošiša, a potom siluje.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.