ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE JELENU ZVAO TETKA! Progovorio je i o veoma važnom svedoku!
Zoran i Jelena Marjanović, Foto: preenscreen

OTKRIO JE SVE

ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO ZAŠTO JE JELENU ZVAO TETKA! Progovorio je i o veoma važnom svedoku!

Apsolutno nemam veze sa tim jezivim zločinom koji mi se stavlja na teret, tako da sam spreman da u svako doba stanem pred svaki sud - ističe Marjanović

Objavljeno:

Moja pokojna Jeca je mnogo ličila na svoju tetku Ljubicu! Kada sam prvi put video Ljubicu, rekao sam Jeleni: „Tebe kao da je rodila tetka, toliko ličiš na nju.“ Zbog toga sam Jelenu ponekad u šali zvao Tetka, a nisam je, kako neki tvrde, vređao - ispričao je za „ Alo!“ uoči današnjeg suđenja Zoran Marjanović (41), koji je optužen za ubistvo svoje supruge i pevačice Jelene Marjanović (33)!

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge 2. aprila 2016. u Borči. Svoj iskaz trebalo bi da da i Ljubica Marković, rođena sestra Jelenine majke Zorice Krsmanović, uz koju je bila da poslednjeg dana. Sudsko veće je prihvatilo predlog tužilaštva da Ljubica svedoči, a prema rečima Zorana Marjanovića, reč je o ženi na koju je Jelena neverovatno ličila, zbog čega je svoju suprugu ponekad zvao Tetka.

- O Ljubici, sestri pokojne Zorice, tetka Ljubi, kako je inače iz milošte oslovljavam, imam samo reči hvale. To je pozitivna, duhovita i izuzetno vredna žena, koja je podigla dvoje divne dece i usmerila ih da budu u pravom smislu reči kvalitetni ljudi. Moja pokojna Jeca je mnogo ličila na nju. Kada sam prvi put video Ljubicu, rekao sam Jeci: „ Tebe kao da je rodila tetka, toliko ličiš na nju.“ Od tada sam Jecu ponekad u šali zvao Tetka - navodi Marjanović i dodaje da su to zloupotrebile određene osobe.

- A sada mi nekakve abruše, koje su davale izjave u policiji i žele da predstave da sam ja pokojnu suprugu vređao, zameraju na tome što sam je iz milošte zvao.

Tetka. To nije istina, jer taj nadimak nije bio uvredljiv za moju pokojnu Jecu, a i meni je njena tetka Ljuba baš draga - tvrdi Zoran.

Što se tiče današnjeg ročišta i svih budućih, Zoran kaže da ne razmišlja o tome, tako da nema „definisana očekivanja“.

- Sve ide svojim tokom. Ono što je do mene je da sačuvam zdravlje, kako fizičko, tako i psihičko. Razmišljanjem bih samo sebi podizao tenziju i time onemogućio funkcionisanje u svakodnevnom životu. Mojoj deci, porodici i prijateljima su potrebna ova čelična leđa, koja su do sada podnela, bogu hvala, natčovečanske napore posle udara stresa, klevete i nepravde. Savest mi je čista! Apsolutno nemam veze sa tim jezivim zločinom koji mi se stavlja na teret, tako da sam spreman da u svako doba stanem pred svaki sud - ističe Marjanović.

Podsetimo, Jelena Marjanović je misteriozno nestala na nasipu u Borči, 2. aprila 2016, a sutradan je njeno telo pronađeno u kanalu.

Frizerka: Prigovarao joj je na oblačenje

Neki od svedoka ne prethodnim ročištima ispričali su da je Zoran Jelenu zvao Tetka i da je navodno komentarisao njen izgled. Jelenina frizerka Zorica Gemović je ispričala da je Zoran govorio: „Na šta ličiš, kako si se to obukla“, a da se Jelena jednom prilikom rasplakala i rekla joj: „Ti ništa ne znaš! Svega mi je dosta, dođe mi da uzmem dete i odem.“ Međutim, na njeno direktno pitanje zašto ga ne ostavi, Jelena je navodno odgovorila: „Zoko, ne mogu, on bi me ubio.“ Jelenina prijateljica Nora Rakić Karleuša ispričala je da je Jelena uvek branila Zorana.

- Govorila sam joj - što mu ne kažeš da te ne zove Tetka, a ona je samo govorila: „Nema veze, nema veze” - ispričala je prijateljica.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.