TROČLANA EKIPA PALA ZBOG DROGE: Jedan od njih se krio kod bake (81), TAMO JE SAKRIO ROBU VREDNU PAR HILJADA EVRA!
Policija / Ilustarcija, Foto: Dado Đilas

BRZA AKCIJA POLICIJE

TROČLANA EKIPA PALA ZBOG DROGE: Jedan od njih se krio kod bake (81), TAMO JE SAKRIO ROBU VREDNU PAR HILJADA EVRA!

Policija je uhapsila S.R. (1997), kod koga je prilikom pretresa stana pronašla 30 grama kokaina i elektronsku vagicu za precizno merenje

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je uhapsila S.R. (1997), kod koga je prilikom pretresa stana pronašla 30 grama kokaina i elektronsku vagicu za precizno merenje.

Takođe, policija je kod M. J. (1989), koji je boravio u stanu osamdesetjednogodišnje žene, zaplenila 30 grama heroina i 3.500 evra. Protiv te žene će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za isto krivično delo.

Uhapšeni D. Ž. (1974) se sumnjiči da je počinio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je u stanu i drugim prostorijama koje on koristi pronašla 110 grama marihuane, tri pištolja, revolver, pušku i 61 komad municije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.