VANDALIZAM U ČAČKU! Lik je usred bela dana pred ljudima šarao odbojakški teren, POLICIJA JE BRZO REAGOVALA (FOTO)
Na osnovu snimaka sa video nadzora pripadnici PU Čačak su brzo reagovali i identifikovali počinioca i priveli ga, Foto: RINA

BEZOBRAZLUK NA DELU

VANDALIZAM U ČAČKU! Lik je usred bela dana pred ljudima šarao odbojakški teren, POLICIJA JE BRZO REAGOVALA (FOTO)


U terene pored Morave zadnjih godina uloženi su milioni dinara i ovo mesto jedno je od omiljenih svih Čačana, zato ovakavo ponašanje brine nadležne

Objavljeno: 09:40h

Čačak - Tereni sportskog centra "Mladost" u Čačku, često su na meti vandala. Pre nekoliko dana, u popodnevnim satima jedan mladić pojavio se renoviranom odbajkoškom igralištu i počeo da šara gumiranu podlogu. Tek nakon pola sata teren je ustupio mladim odbojkašicama koje su imale trening, a oko 19 časova se vratio i nastavio skrnavljenje javne površine.

"Veliki deo svog vremena i angažovanja radnici naše ustanove ''troše'' na sanaciji dela nesavesnih građana. Ono što je svakako zabrinjavajuće je da je ovom postupku nesavesnog i najblaže rečeno nevaspitanog momka prisustvovao određen broj ljudi koji su bili na terenima ili su šetali gradskim bedemom i niko nijue reagovao", izjavio je direktor SC "Mladost", Miloš Stevanić.

U terene pored Morave zadnjih godina uloženi su milioni dinara i ovo mesto jedno je od omiljenih svih Čačana, zato ovakavo ponašanje brine nadležne.

"Da li treba zaposliti desetine čuvara da bi čuvali ono što je napravljeno i služi zdravom životu, a dostupno je svim građanima? Da li treba sve svoje kapacitete usmeriti na saniranje ovakvih pojava nesavesnih pojedinaca, koji su na sreću u apsolutnoj manjini", kaže Stevanić.

Na osnovu snimaka sa video nadzora pripadnici PU Čačak su brzo reagovali i identifikovali počinioca i priveli ga.

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.