1 METAK JE ZALUTAO U ULIČNOJ TUČI U NOVOM PAZARU! Umalo je ubio ženu (35), hitac joj je RAZORIO VILICU
Zalutali metak pogodio je nedužnu ženu u Novom Pazaru, Foto: Dado Đilas

nedužna žrtva obračuna

1 METAK JE ZALUTAO U ULIČNOJ TUČI U NOVOM PAZARU! Umalo je ubio ženu (35), hitac joj je RAZORIO VILICU

Razlog obračuna mladića nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama, radi se o dva para braće B.M. i I.M. (35) sa jedne strane i I.M. (31) i njegovom bratu, za kojim policija traga, sa druge.

Objavljeno:

Tridesetpetogodišnja Novopazarka teško je povređena u subotu veče kada ju je u naselju Šestovo pogodio metak koji je ispaljen tokom masovne tuče nekoliko mladića ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Ona se nalazila u automobilu, kojim je upravljao njen suprug, kada su naišli na kolonu koja se zbog okršaja dve grupe mladića napravila u tom naselju. U jednom trenutku, nju je hitac ispaljen tokom tuče, pogodio u predelu glave.

- Metak ju je pogodio u vilicu, polomio je, a potom i povredio zube. Zbrinuta je u novopazarskoj Opštoj bolnici i nije životno ugrožena. Milimetri su je delili od znatno ozbiljnijih povreda. Njeno stanje se prati i biće podvrgnuta hiruškoj intervenciji – priča izvor “Blica” iz istrage.

Članovi njene porodice nisu želeli da pričaju za medije.

Do svađe i tuče četvorice mladića došlo je nešto posle 21 sata ispred ugostiteljskog lokala, gde su i dan posle vidljivi tragovi krvi. Novopazarska policija uhapsila je trojicu mladića, dok za jednim, koji je identifikovan, intenzivno traga.

- Sumnja se da je nakon kraće svađe počela tuča tokom koje je I.M. (31) nožem naneo ubodne rane i posekotine B.M. (32) i I.M. (35), posle čega je B.M. ispalio više projektila iz pištolja. Jedan od tih hitaca pogodio je ženu – priča naš izvor iz istrage.

Policijska uprava u Novom Pazaru saopštila je da je B.M. osumnjičen za pokušaj ubistva i nedozvoljeno nošenje i držanje oružja, I.M. (31) za nanošenje lakih telesnih povreda i nasilničko ponašanje, a I.M. (35) za nasilničko ponašanje.

Razlog obračuna mladića nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama, radi se o dva para braće B.M. i I.M. (35) sa jedne strane i I.M. (31) i njegovom bratu, za kojim policija traga, sa druge.

Prema nepotvrđenim informacija, njih četvorica su ranije bili u dobrim odnosima, ali su se iz, za sada nepoznatih razloga, posvađali.

Mlađa žena iz Novog Pazara teško je povređena dok se u subotu uveče sa suprugom iz centra Novog Pazara vraćala kući u prigradsko naselje Postenje. Nju je, dok je automobil u naselju Šestovo stajao u koloni, a ona sedela na mestu suvozača, u glavu pogodio hitac ispaljen iz pištolja, dok je u neposrednoj blizini trajao obračun dve grupe mladića u kome je korišćeno i vatreno oružje.

-Žena koja je povređena i njen suprug naišli su u Šestovu na kola koja su bila preprečena na putu. Ispred njih bilo je nekoliko automobila, a ispred je trajala žestoka tuča više lica, čula se i pucnjava. Neki od ljudi koji su u kolima bili ispred pokušavali su najbrže što mogu da vozila okrenu na putu i da se sklone sa mesta obračuna kako ne bi stradai. U tim trenucima odjeknuo je još jedan pucanj, žena je pogođena u glavu, odnosno u vilicu hicem koji je prethodno probio šoferšajbnu automobila. Polomljena joj je vilica, zubi, odmah je zbrinuta u novopazarskoj bolnici, a po rečima lekara nedostajalo je samo nekoliko milimetara da povrede budu daleko teže. Žena je danas, na sreću dobro, biće operisana i njeno stanje je stabilno - kaže naš izvor upoznat sa detaljima slučaja.

Kako se pretpostavlja ženu je pogodio hitac ispaljen tokom obračuna dve grupe mladića iz Novog Pazara koji je počeo u jednom ugostiteljskom objektu u blizini. Zbog čega je svađa a zatim i tuča izbila za sada se ne zna, tek tuča se prenela napolje, došlo je do žestoke tuče u u kojoj je učestvalo više lica, a zatim I do potezanja oružaja i pucnjave.

-U jednom trenutku, mladići su posedali u kola, došlo je do jurnjave ulicom u kojoj je učstvovalo više vozila, kombija, bilo je i preprečivanja ulice kolima, sve je trajalo barem nekoliko minuta, a zato vreme jurnjava se odužila na više od jednog kilometra - priča naš izvor.

Novopazarska policija nije se juče do ranih popodnevnih sati oglasila ovim slučajem, a kako se nezvanično saznaje posle tuče identifikovano je i uhapšeno nekoliko lica. Takođe, u tuči je povređen i još jedan mladić, najverovantije neko od učesnika tuče, ali se ne zna da li je on povređen hicem iz vatrenog oružja ili na drugi način.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.