KRISTINA (19) JE UBIJENA ZBOG 10.000 DINARA, PUCALI SU JOJ U GLAVU: Prošle su 3 godine od tada, EPILOGA JOŠ NEMA
Kristina Kaplanović, Foto: FACEBOOK/KRISTINA KAPLANOVIĆ

UŽAS

KRISTINA (19) JE UBIJENA ZBOG 10.000 DINARA, PUCALI SU JOJ U GLAVU: Prošle su 3 godine od tada, EPILOGA JOŠ NEMA

U komešanju sa radnicima razbojnik je zapucao i metak je pogodio Kristinu u glavu

Objavljeno:

Suđenje Milošu Srebriću zvanom Flekica, optuženom da je u maju 2017. tokom pljačke benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i studentkinju Kristinu Kaplanović (19), odloženo je juče u Višem sudu na zahtev njegovih branilaca.

Srebrićevi advokati tražili su dodatno vreme da se upoznaju sa novim detaljima optužnice, kojom je odnedavno obuhvaćen i Stefan Rokvić, optužen da nije prijavio Srebrića. Protiv Rokvića je Više javno tužilaštvo u Beogradu u martu podiglo optužnicu, a tereti se za neprijavljivanje krivičnog dela i počinioca.

Rokvić, koji se brani sa slobode, trebalo je da na jučerašnjem ročištu iznese odbranu, ali su Srebrićevi advokati tražili odlaganje. On je inače sredinom aprila trebalo da iznese odbranu, ali je to ročište zbog epidemije virusa korona odloženo.

Rokvić, inače sin biznismena Danijela Rokvića, optužen je da je Srebrića kobne večeri, 25. maja 2017. godine, vozio kod sestre u selo pored Velike Plane.

Srebrić mu je navodno na autoputu, kod pumpe, rekao da stane, da nešto uzme. Brzo se vratio u kola i nastavili su put. Rokvić je priveden novembra prošle godine na Aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu zbog sumnje da je učestvovao u zločinu, ali je posle saslušanja u tužilaštvu pušten da se brani sa sobode.

Miloš Srebrić se tereti da je tog 25. maja 2017. godine upao na pumpu u Velikom Mokrom Lugu u nameri da je opljačka.

On je od radnika pumpe, među kojima je bila i Kristina Kaplanović, zatražio pazar iz kase u kojoj je bilo 10.000 dinara. U komešanju sa radnicima razbojnik je zapucao i metak je pogodio Kristinu u glavu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.