ZAKAZAO JE SVADBU ZA DVA MESECA: Ogromna tuga u rodnom mestu Nikole (28) koji je stradao zbog ŠVERCERA
Stravična nesreća, Foto: FOTO: PRINTSCREEN FACEBOOK

tragedija na ibarskoj

ZAKAZAO JE SVADBU ZA DVA MESECA: Ogromna tuga u rodnom mestu Nikole (28) koji je stradao zbog ŠVERCERA

Kako piše Kurir, Nikola je zbog pandemije korona virusa jednom već morao da odgodi zakazano venčanje

Objavljeno:

Nikola Đ. (28) iz Bresnice, koji je jutros smrtno stradao na Ibarskoj magistrali kod Preljine, kada je na njega naleteo Esad F. (41), ovog leta trebalo je da napravi svadbeno veselje.

Kako piše Kurir, Nikola je zbog pandemije korona virusa jednom već morao da odgodi zakazano venčanje.

- Zakazao je svadbu za dva meseca. Svadbu je već jednom pomerio, i to zbog situacije sa koronavirusom; da nije bilo toga, već bi se i oženio zvanično. Inače, devojka se nedavno preselila kod njega i već su otpočeli zajednički život. Svi rođaci i celo selo su se spremali za veselje, željno smo ga iščekivali, ali ne da se - kaže rođak nastradalog mladića za "Kurir" i dodaje da je Nikola studirao u Kragujevcu, kao i da je bio besprekoran mladić.

Esada F. je policija pokušala da zaustavi i obavi rutinsku kontrolu, ali je on dao gas i brzinom od 150 kilometara na sat vozio Ibarskom, pokušavajući da sakrije pun gepek švercovanih cigareta. U suludoj vožnji prešao je u suprotnu traku i čeono se sudario sa automobilom u kom se nalazio Nikola Đ. Od siline udarca, automobil nesrećnog mladića završio je u kanalu pored puta, a Nikola je zbog zadobijenih povreda preminuo.

Videvši šta je uradio, Esad F. je izleteo iz svog automobila i počeo da beži od policije. Trčao je nekoliko stotina metara, ali su ga policajci stigli i savladali. U njegovom automobilu pronađene su cigarete za koje nije imao potrebnu dokumentaciju.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.