ZIDALI SU VIŠESPRATNICE NA DIVLJAKA PO SURČINU I ZEMUNU: Ovo su kazne koje su dobili
ilustracija, Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

obilo im se o glavu

ZIDALI SU VIŠESPRATNICE NA DIVLJAKA PO SURČINU I ZEMUNU: Ovo su kazne koje su dobili

Sve sporazume je potvrdio sud i svi su osuđeni

Objavljeno: 21.05.2020. 13:40h

Po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva u Beogradu u protekla dva dana bila su uhapšena četvorica nelegalnih graditelja u Zemunu i Surčinu koji su priznali krivicu, zaključili sporazume sa tužilaštvom i već su osuđeni na uslovne zatvorske kazne i novčane kazne.

Sve sporazume je potvrdio sud i svi su osuđeni zbog krivičnog dela građenje bez građevinske dozvole, kažu za Tanjug u tužilaštvu.

R.Z. je, bez dozvole za građenje, gradio trospratni stambeni objekat u Zemun polju, pa je priznao krivicu i zakljucio sporazum sa tužilaštvom, koji je potvrdio sud, a prema kojem je uslovno osuđen na godinu dana zatvora s rokom provere od četiri godine i novcanu kaznu u iznosu od 400.000 dinara koju je dužan da plati u roku od tri meseca.

D. I. (61) je u zemunskom naselju Plavi horizonti takođe gradio stambeni objekat bez građevinske dozvole.

Prema sporazumu sa tužilaštvom, on je uslovno osuđen na osam meseci zatvora s rokom provere od tri godine i novčanu kaznu u iznosu od 200.000 dinara, koju treba da plati u roku od tri meseca.

Zbog nelegalne građe stambenog objekta u Surčinu, N. P. (55) je uslovno osuđen na osam meseci zatvora s rokom provere od tri godine i novčanu kaznu od 100.000 dinara koju takođe treba da plati u roku od tri meseca.

S. T. (26) je, kako navode u tužilaštvo, od 10. januara do 28. januara ove godine gradio bez građevinske dozvole stambeni objekat u Surčinu.

I on je priznao krivično delo pa je osuđen na uslovnu kaznu od šest meseci zatvora s rokom provere od dve dogine i novčanu kaznu od 100.000 dinara, koju i on mora da plati u roku od tri meseca.

(Espreso.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media