ČESTO SU PILI ZAJEDNO: Cure novi detalji zločina u ODŽACIMA, jedna stvar je posvađala Zorana i Pavla NA SMRT
Policija / Ilustracija, Foto: Profimedia, Google maps

ubijen nožem

ČESTO SU PILI ZAJEDNO: Cure novi detalji zločina u ODŽACIMA, jedna stvar je posvađala Zorana i Pavla NA SMRT

Nakon eskalacije verbalnog sukoba Pavle je nožem ubo Zorana, a od zadobijene povrede nesrećni čovek je preminuo

Objavljeno:

Zoran Tomić (60) i Pavle Hinterser (67) žestoko su se posvađali u utorak oko 20 sati u Odžacima nakon čega je Pavle zgrabio nož i ubio Zorana. Ubistvo se desilo u dvorištu kuće u kojoj je Tomić živeo, u Knez Mihajlovoj ulici.

Nakon eskalacije verbalnog sukoba Pavle je nožem ubo Zorana, a od zadobijene povrede nesrećni čovek je preminuo.

Somborska policija brzo je uhapsila Pavla i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Kako nezvanično saznaje Blic sukobu je "kumovao" alkohol. Naime kod Pavla Hintersera, osumnjičenog za zločin, pronađen je alkohol u krvi.

- Ubica je bio pijan. Ono što za sada znamo je da su se njih dvojica posvađali oko jedne žene koja im se izgleda obojici sviđala, to je za sada motiv za svađu i ubistvo - kaže izvor "Blica" iz istrage.

Zoran je iza sebe ostavio ćerku koja je udata i živi u Aranđelovcu, kao sestričnu. Komšije ih znaju kao samotnjake koji su se družili.

Pavle je većinu vremena provodio na ulici, spavao je na klupama. Žitelji Odžaka kažu da su njih dvojica pili gotovo svaki put kada su se družili. Navode i da su se poslednjih mesec dana stalno svađali i mirili.

Kako objašnjavaju meštani, Zoran je živeo u dvorišnom stanu u kom ima još nekoliko stanova u kojima žive cele porodice.

Zločinu je prisustvovala i jedna komšnica, koja je pokušala da ih razdvoji kada su se potukli, međutim ona kaže da nije videla tranutak kada je Pavle nožem ubo Zorana.

- Svađali su se unutra u kući. Onda su izasli ovde u anjfort i počeli su da se tuku. Pokušala sam da ih rastavim, da obranim Zorana od nasrtaja Pavla. Videla sam u jednom momentu da Pavle ima nož, čak sam pokušala i da mu stanem na tu ruku u kojoj je držao oružje, dok su se rvali i prevrtali. Ali nisam uspela da odbranim Zorana, skoro je Pavle i mene povredio. Nisam videla kada ga je ubo nožem - rekla je komšinica koja živi u ovom dvorištu.

B.T. komšija koji živi preko puta ulice, kaže da „Zoran nije bio loš čovek i veruje da je u ovoj priči nevin“. Kako dodaje „za Pavla to već ne bi rekao, on je bio što ljudi kažu uličar.“

U kafiću preko puta kuće u trenutku ubistva u bašti je bilo gostiju, ali tek kada je došla policija, saznali su da se nešto desilo.

- Zorana smo znali kao čoveka koji je tražio pomoć za lečenje, često bi prosio u ulici, bio je psihički bolestan i živeo sam u jednoj sobi bez struje. To je stara kuća koja je rasparčana na nekoliko stanova. Pavle je propalica, beskućnik koji je pio po ulici gde je faktički i živeo. Ne znam da li je negde imao porodicu ili dom, oduvek ga znamo sa ulice. Komšije su videle Pavla taj dan pred ubistvo kako uobičajeno ide po alkohol u prodavnicu, posle je otišao kod Zorana - nastavio je B.T.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.