ZNA SE ŠTA JE PRETHODILO MARKOVOJ POGIBIJI: Ispala je svađa zbog muzike, SVE JE POZNATO DO DETALJA
Marko Đurić, Foto: Facebook

STRAŠNO!

ZNA SE ŠTA JE PRETHODILO MARKOVOJ POGIBIJI: Ispala je svađa zbog muzike, SVE JE POZNATO DO DETALJA

Verovatno je alkohol učinio svoje, jer je on iz čista mira počeo da dobacuje Goranu Krstiću, koji je želeo da naruči pesmu

Objavljeno:

Pokojnik je provocirao?

Marko Đurić (28) iz Prnjavora kod Trstenika, koji je udario glavom u beton i preminuo kad ga je sestrić vlasnika kafane gurnuo s terase, neposredno pre smrti se veselio sa gazdom i gostima, a onda je počeo da provocira Gorana Krstića (49), osumnjičenog za učešće u tuči, govoreći mu: „Šta imaš ti da naručuješ pesmu i da plaćaš muziku?“, piše Alo!“.

Tragedija se dogodila u noći između subote i nedelje pola sata posle ponoći u kafani „Dominik i Mirjana“, kada je navodno došlo do sukoba među gostima kafane koji se sedeli na terasi. Marko Đurić je gurnut sa terase, a zatim se survao niz stepenice i udario glavom u beton.

Najpre je sumnja pala na vlasnika kafane Dominika Dimića (51), da bi na saslušanju u tužilaštvu njegov sestrić Milan Rado (21) priznao da je on to učinio, pravdajući se da je to bio nesrećan slučaj. Uhapšeni su vlasnik Dominik Dimić iz sela Štulac, njegov rođeni brat Adrijano Đorđević (44) iz Osaonice, vlasnikov sestrić Milan Rado (21) iz Ugljareva i Goran Krstić (49) iz Grabovca.

- Svi su pevali i veselili se. Isprava je pevačica zabavljala goste, ali se mikrofona latio i vlasnik Dominik. Pokojni Marko je sedeo sa svima njima. Bili su veseli. Verovatno je alkohol učinio svoje, jer je on iz čista mira počeo da dobacuje Goranu Krstiću, koji je želeo da naruči pesmu. Prozivao je Gorana rečima: „Šta imaš ti da naručuješ pesmu i da plaćaš muzici?!“. Uopšte nije bilo tuče! Izbio je samo verbalni duel između Marka i Gorana - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da je Dominik stao između njih dvojice da bi ih smirio.

- Ubrzo potom, Dominik je otišao u toalet jer je jednom muzičaru pozlilo. Međutim, Marko je na terasi počeo da urla, plače i nešto da se bacaka. Jednostavno, alkohol je učinio svoje, od veselja do plakanja. Milan Rado je bio za šankom kada je konobarica dotrčala do njega i povikala: „Neki mali pravi problem, nešto se dešava“. Milan je impulsivno istrčao i došao do Marka, koga je uhvatio za majicu i odgurnuo ga da bi ga smirio! Međutim, nesrećni mladić je izgubio ravnotežu i pao niz stepenice - tvrdi naš sagovornik.

Kako saznajemo, svim osumnjičenima je određeno zadržavanje do 30 dana kako ne bi uticali na svedoke.

- Telo Marka Đurića je na obdukciji. Prema prvim informacijama, zadobio je frakturu lobanje. Nijednu drugu povredu nije imao, što ukazuje na to da nije bilo nikakve tuče, osim verbalnog sukoba. Ostalo je splet nesrećnih okolnosti - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Goran osuđivan zbog porodičnog nasilja

Kako saznajemo, Milan Rado nikada nije bio osuđivan niti je poznat kao problematičan mladić. Međutim, Krstić, sa kojim se pokojni Marko zakačio, bio je osuđivan.

- Krstić je pre dve-tri godine osuđen zbog porodičnog nasilja. Imao je sukob sa ženom, posle čega su se i razveli. Još jedan od uhapšenih je osuđivan zbog porodičnog nasilja - navodi izvor blizak istrazi.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.