OSAMNAESTI ROĐENDAN SE PUKOM SREĆOM NIJE ZAVRŠIO FATALNO: Ono što su mladi uradili je neodgovorno i SRAMNO
Vatrogasci su, srećom, stigli pre nego što se vatra proširila na stanove i automobile u okolini, Foto: SCREENSHOT / SCREENSHOT

BIO JE JEZIV PRIZOR

OSAMNAESTI ROĐENDAN SE PUKOM SREĆOM NIJE ZAVRŠIO FATALNO: Ono što su mladi uradili je neodgovorno i SRAMNO

U krugu između zgrada nekoliko mladića proslavljalo je osamnaesti rođendan svog druga, što se dalo čuti iz njihovih povika, čestitki i pesama

Objavljeno:

Miris paljevine, buka i bljesak svetala naterali su Beograđanku da u sred noći u subotu uveče pogleda kroz prozor svog stana na Ceraku.

Zatekla je jeziv prizor.

U krugu između zgrada nekoliko mladića proslavljalo je osamnaesti rođendan svog druga, što se dalo čuti iz njihovih povika, čestitki i pesama.

Slavlje koje je do tada zbog buke i plamena već bilo neprimereno, uskoro će postati potencijalno smrtonosno. Prazan prostor se orio, a kada su se zasitili haosa koji su pravili momci su pobacali baklje i otišli u noć. Jedna od baklji i dalje je gorela. Iz mraka je počeo kulja dim. Izazvali su požar. Beograđanka je sa prozora uspela da snimi šta je usledilo.

"Nisu bili svesni da maltene pod njihovim nogama živi jedan čovek, kao i da su se dole naselili komšijski psi koji imaju štence i koje smo svi iz zgrade godinama hranili i čuvali. Nadam se da si svestan, ti dečače koji si tako bahato proslavljao punoletstvo da treba i da slaviš dan - kada pukom srećom nisi postao ubica", napisala je Beograđanka.

Divljanje mladića iz kraja nije izolovan slučaj, kaže sagovornica Blica. Navikli su tu da se skupljaju, a ni sada ne bi otišli da uzrujane komšije nisu izašle iz ulaza da intervenišu i oteraju ih. Niko tada nije primetio da vatra polako počinje da tinja.

Vatrogasci su, srećom, stigli pre nego što se vatra proširila na stanove i automobile u okolini.

"Komšija koji živi bukvalno tu odakle se širio dim ima kućicu sa terasom, ljudi su mogli da izgore dok su spavali, sva sreća je da su vatrogasci reagovali odmah i stigli bukvalno za tri minuta, svaka im čast", kaže Beograđanka.

Za test zrelosti mladića koji su svojom bahatošću izazvali požar je prekasno. Pali su.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.