UBICA DIREKTORKE ŠKOLE PROPEVAO PRED TUŽIOCEM: Rekla mi je da mi je neverna, PAO MI JE MRAK NA OČI
Branislava Gnjidić, Foto: Printscreen

STRAŠNO!

UBICA DIREKTORKE ŠKOLE PROPEVAO PRED TUŽIOCEM: Rekla mi je da mi je neverna, PAO MI JE MRAK NA OČI

On je dalje pričao kako mu nije bilo dobro, te da je išao kod lekara gde je dobio lekove za smirenje

Objavljeno:

Imao sam najbolju ženu, voleo sam je najviše na svetu, a onda mi je priznala da je bila neverna. Pao mi je mrak na oči, morao sam da je ubijem, kazao je na saslušanju u tužilaštvu Predrag G, (53) iz Šida, osumnjičen da je u petak u OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku iz automatske puške izrešetao suprugu Branislavu (49), direktorku te škole, i njenog vozača, navodnog ljubavnika Miroslava B. (56).

Predrag se posle ubistva sam predao policajcima, a juče se u tužilaštvu žalio da mu nije dobro. Pričao je samo o tome koliko je voleo Branislavu, ali ne i o samom zločinu za koji je osumnjičen, piše Informer.

- Do srede 13. maja imao sam najlepšu ženu, najpametniju, najbolju domaćicu. Voleo sam je najviše na svetu, a ostao sam bez nje... Bio sam u situaciji da imam sve, a sada nemam ništa. Međutim, uhvaćena je u preljubi, priznala je to 13. maja i meni i sinu. Rekla je da je u ljubavnoj vezi već pest meseci - naveo je Predrag.

On je dalje pričao kako mu nije bilo dobro, te da je išao kod lekara gde je dobio lekove za smirenje.

- Pao mi je mrak na oči i desilo se to što se desilo... Ne osećam se dobro, ni sposobnim da pričam o tome, zato za sada neću odgovarati na pitanja ni tužiocu, ni mojim advokatima - rekao je Predrag, nakon čega je tužilac zatražio da mu se odredi pritvor do 30 dana.

Zločin se dogodio u petak ujutru, dok je u školi bilo mnogo zaposlenih, ali nije bilo dece zbog obustave nastave.

Podsetimo, Predrag je osumnjičen da je prvo u kotlarnici likvidirao Miroslava, ispalivši u njega sedam metaka, a zatim se popeo na sprat. Tamo je prošao pored sekretarice koju je oterao, a zatim upao u ženinu kancelariju gde ju je ubio.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.