SLUČAJ JEZIVOG UBISTVA U BAČKOM BRESTOVCU: Osumnjičeni se branio ćutanjem, evo šta je rekao njegov advokat
Foto: Printscreen

užas

SLUČAJ JEZIVOG UBISTVA U BAČKOM BRESTOVCU: Osumnjičeni se branio ćutanjem, evo šta je rekao njegov advokat

Kraj potrage bio je tragičan, telo muškarca pronađeno je u septičkoj jami, a potom je uhapšen i Goran T. Navodno, Vlaisavljević je izboden, a potom je njegovo telo bačenou septičku jamu

Objavljeno: 22:17h

Goran T. (54) iz Bačkog Brestovca, koji je osumnjičen za ubistvo Dušana Vlaisavljevića (38), čije telo je pronađeno u septičkoj jami, branio se ćutanjem u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

To je rekao njegov advokat Aleksandar Budovalčev. Advokat dodaje da je Goranu T. nakon saslušanja određen pritvor zbog uznemirenja javnosti.

Budovalčev dodaje da nisu tačni navodi pojedinih medija da je Goran T. priznao krivicu u policiji.

- On nije priznao izvršenje krivičnog dela, branio se ćutanjem i u policiji i u tužilaštvu. Istraga je tek počela i do sada prikupljeni dokazi ga ne dovode u vezu sa ovim krivičnim delom - kaže branilac osumnjičenog.

Advokat dodaje da zbog pisanja pojedinih medija Goranova porodica dobija pretnje, da imaju probleme i da im u selu govore da im je bolje da se ne vraćaju. Budovalčev je zamolio medije da poštuju prezumciju nevinosti Gorana T.

foto: Printscreen/Srbija Danas

Podsetimo, Dušan Vlaisavljević zvani Džiksi (38) iz Bačkog Brestovca nestao je 10. maja u rodnom mestu. Poslednji put je viđen tog dana, između ponoći i jedan ujutru, kada se uputio kući.

Kraj potrage bio je tragičan, telo muškarca pronađeno je u septičkoj jami, a potom je uhapšen i Goran T. Navodno, Vlaisavljević je izboden, a potom je njegovo telo bačenou septičku jamu.

Kako se navodi na sajtu Nestali Srbija, po priči poslednjeg koji ga je video, Gorana T, osumnjičenog za ubistvo, Vlaisavljevića su navodno pokupila dvojica mladića automobilom i od tad mu se svaki trag gubi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.