OTKRIVENA POZADINA UBISTVA U ERDEVIKU! Branislava se vratila kod majke, a onda se deslo ovo!
Povlačila se u sebe, radila, Foto: Printscreen

ubistvo

OTKRIVENA POZADINA UBISTVA U ERDEVIKU! Branislava se vratila kod majke, a onda se deslo ovo!

Njen stariji sin dovezao je Branislavu u sredu kod mene u Erdevik

Objavljeno:

Dan nakon krvavog zločina u Osnovnoj školi "Sava Šumanović" u Erdeviku, kada je Predrag Gnjidić (53) iz Šida ubio svoju suprugu Branislavu Gnjidić (49), direktorku ove škole i vozača Miroslava Bojića (55) iz Šida, policija je i tokom dana obavljala istražne radnje, koje vode ka tome da je motiv dvostrukog ubistva ljubomora. Branislava, za koju se nekoliko godina spekulisalo da je u emotivnoj vezi sa Miroslavom, nije krila pred svojim prijateljima i majkom Olgicom da ima nesuglasice u braku, što je ovu tvrdnju na dan ubistva medijima Olgica i potvrdila.

- Njen stariji sin dovezao je Branislavu u sredu kod mene u Erdevik, jer je odlučila da napusti Predraga. Žalila mi se da je muž maltretira, ne samo nju već i njihova dva sina, koja imaju iz braka dugog 24 godine. Povlačila se u sebe, radila. Sve samo kako bi sačuvala mir u kući, ali nije vredelo - rekla je utučena bolom Branislavina majka, kojoj su jedva smogli snage da saopšte da njena ćerka nije ranjena već mrtva.

Iako se Branislava žalila da joj je muž često i pretio kako će završiti u invalidskim kolicima, kako naš list saznaje, ona ga nikada nije prijavljivala policiji za nasilje.

- Prvo je radila kao učiteljica, a onda je pre tri godine postavljena za direktorku škole. Veoma brzo otkako je stupila na novo radno mesto, zaposlila je Bojića na mestu vozača koji je u školu iz Šida dovozio nastavnike, ali i nju. Njihova veza više nije bila tajna, Miroslav je bio razveden i očigledno da je ona sa njim želela da nastavi život. Nažalost, njene snove prekinuo je Predrag - govori jedna od direktorkinih prijateljica koja ne želi da joj ime spominjemo.

Evrdevičani ne mogu da sakriju tugu, poznavajući sve troje, osuđuju Predraga što je ostavio svoju decu bez oba roditelja, ali i Miroslavove dve ćerke bez oca.

Branislava će u nedelju u 13 časova biti sahranjena na seoskom groblju u rodnom Erdeviku, a za Miroslava se još ne zna tačan datum sahrane. Prema nezvaničnim informacijama čeka se da njegova sestra doputuje iz Austrije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.