UJAK UBIJENOG MIROSLAVA OTKRIVA NOVE DETALJE JEZIVE TRAGEDIJE: Načuo sam nešto, ali nisam hteo da se mešam!
Branislava Gnjidić, Foto: Printscreen

STRAHOTA

UJAK UBIJENOG MIROSLAVA OTKRIVA NOVE DETALJE JEZIVE TRAGEDIJE: Načuo sam nešto, ali nisam hteo da se mešam!

Muž Predrag je u školi, pred domarom, hicem iz automatske puške ubio Miroslava Bojića (56), školskog vozača, sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi

Objavljeno:

Branislavu Gnjidić (46) je u četvrtak suprug Predrag (53) ubio na njenom radnom mestu u OŠ "Sava Šumanović" u Erdeviku.

Muž Predrag je prethodno u školi, pred domarom, hicem iz automatske puške ubio Miroslava Bojića (56), školskog vozača, sa kojim je njegova supruga bila u tajnoj vezi.

Pre nego što je pucao domaru je rekao: "Ti se sklanjaj, tebi neću ništa". Čim je usmrtio Bojića, popeo se na prvi sprat do kancelarije svoje supruge, direktorke škole, rekao sekretarici da se skloni i ubio Branislavu. Posle zločina izašao je iz škole i policija ga je uhapsila.

Niko od ljudi iz Erdevika trenutno nije raspoložen za priču o tragediji porodice Gnjidić, o stravičnom zločinu koji je potresao Srbiju. Na ulicama ovog mesta tek poneki građanin kaže da "ne pamti ovakvu tragediju" ne samo u svom Erdeviku već i u regionu.

Ujak pokojnog Miroslava, takođe meštanin Erdevika, kaže za "Blic" da mnogi nisu znali da je on bio u vezi sa Ciciom, kako su zvali pokojnu Branislavu.

- Načuo sam neke priče, ali nisam se mešao. Miroslav je bio slobodan, razveo se pre otprilike sedam godina, ali je ostao u dobrim odnosima i sa bivšom ženom i sa ćerkama sa kojima se redovno viđao. Nije svakako bio jedan od onih koji idu po selu i pričaju o svojim vezama. Ono sto znam jeste da je ovo velika tragedija koja je, pored toga što je zavila dve porodice u crno, uništila i živote dece. Ne mogu ni da zamislim kako ce sad ti momčići odrastati sa činjenicom da im je otac ubio majku I njenog ljubavnika - priča Miroslavov ujak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.