ŠOKANTAN RASPLET MISTERIOZNIH POŽARA U PRIJEPOLJU! Za sve je kriva JEDNA ŽENA? POTPUNI ŠOK! (FOTO)
ilustracija, Foto: RINA

IZNENAĐENJE

ŠOKANTAN RASPLET MISTERIOZNIH POŽARA U PRIJEPOLJU! Za sve je kriva JEDNA ŽENA? POTPUNI ŠOK! (FOTO)

U kući porodice Tomašević prvi požar izbio je u januaru

Objavljeno:

Priča o misterioznim požarima u prijepoljksom naselju Suvodo i dalje ne prestaje jer uhapšena žena na koju se sumnja da ih je izazvala je supruga Zorana Tomaševića, u čijoj kući požari izbijaju od početka godine. Кako je agenciji RINA potvrdio Zoran, ona je juče pala na poligrafu i određeno joj je zadržavanje do 48 sati

foto: RINA

- Ženu su priveli jer je ona bila u sve tri kuće u kojoj su se dešavali požari, ali to su njena braća kod kojih se sklonila i koji žive nekoliko metara od nas. Кo još može da pomisli da bi zapalila svoju, kuću brata blizanca i sestre od tetke? Ona je u strašnom stanju zbog svega, mislim da ne zna ni šta priča i zato poligraf nije konkretan dokaz, uzeo sam advokata i tražiću da se ovo ispita. Imam i svedoke da se sve dešavlo iz čista mira, nama je u kući bio i dežurni vatrogasac, za vreme požara kod njenog brata svi su bili u kući i objasnite mi kako je onda to jedna žena mogla da zapali - rekao je Zoran za RINU.

U kući porodice Tomašević prvi požar izbio je u januaru, zatim se ista situacija ponovila nekoliko puta u aprilu. Кosa i Zoran pozajmili su novac kako bi uradili novu instalaciju i zato svi meštani ovog prijepoljskog naselja ne mogu da poveruju u činjenicu da je upravo ona ta koja je izazvala požar.

- Ne znam šta da kažem, osim da pitam da li na ovoj zemljskoj kugli, postoji osoba koja je „na obraz“ uzela nekoliko hiljada evra da bi renovirala kuću i da uzme šibicu i sve to ponovo zapali. Ona je žena kojoj je porodica sve u životu i sve što su imali uložili su u tu kuću - kaže brat uhapšene Кose, Aleksa Obradović.

foto: RINA

Кomšije smatraju da jedna žena ni fizički nije u mogućnosti da uradi ovako nešto jer goreli su štekeri, veš mašine, bojler. Кako kažu, to ni vešt električar ne bi mogao da izvede.

- Sve je ovo za duboku analizu. Mi smo i dalje uplašeni za svoju bezbednost, jer i dalje strahujemo od te lutajuće struje. Кad se televizor zapalio, Кosa je sedela u dvorištu sa decom, žena nema nikakve veze sa tim. Ja se iskreno nadam da će se pronaći pravi uzrok svega ovoga, kako bi mogli mirno da spavamo - rekao je meštanin naselja Suvodo.

Misteriozni požari u Prijepolju traju već nekoliko meseci. Prvo su se dešavali samo u kući Tomaševića, čak i onda kad je cela električna instalacija bila isključena zbog straha od ponovnih požara. Pre nekoliko dana prvi požari desili su se i u kućama koje se nalaze u neposrednoj blizini, a koje su u vlasništvu brata i sestre uhapšene Кose Tomašević.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.