ZNA SE UZROK MISTERIOZNIH POŽARA U PRIJEPOLJU: Zbog njih je u pritvoru JEDNA ŽENA
Požar u kupatilu, Foto: printscreen

otkriveno

ZNA SE UZROK MISTERIOZNIH POŽARA U PRIJEPOLJU: Zbog njih je u pritvoru JEDNA ŽENA

Serija požara na instalacija i kućnim aparatima dešavala se iz neobjašnjivih razloga, čak i kada je struja bila isključena sa elektromreže

Objavljeno:

Za misteriozne požare u prijepoljskom naselju Suvodo, gde su tri kuće gorele a žitelji živeli u strahu, po svemu sudeći kriv je ljudski faktor, tačnije žena.

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju uhapsili su K.T. (57) iz tog grada zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Po nalogu dežurnog tužioca njoj je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sprovedena u Osnovno javno tužilaštvo u Prijepolju radi saslušanja, ovu informaciju potvrdila je potparol OJT u Prijepolju Jasminka Bošković.

Serija požara na instalacija i kućnim aparatima dešavala se iz neobjašnjivih razloga, čak i kada je struja bila isključena sa elektromreže.

Gorelo je u kući Zorana Tomaševića, Željka Obradovića a u sredu ujutro, buknulo je na instalacijama u kući Mire i Stanka Cmiljanovića, kada se zapalio bojler u kupatilu.

(Espreso.co.rs/Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.