OVO JE ČOVEK KOJI JE UHAPŠEN ZBOG PRETNJI ĐILASU, BOŠKU I IVANU IVANOVIĆU! Sinoć je izvedena akcija BIA
Nakon čega će biti izveden pred nadležnog sudiju, Foto: Informer

BRZO HAPŠENJE

OVO JE ČOVEK KOJI JE UHAPŠEN ZBOG PRETNJI ĐILASU, BOŠKU I IVANU IVANOVIĆU! Sinoć je izvedena akcija BIA

Reakcijom pripadnika Bezbednosno-informativne agencije i MUP osoba je privedena

Objavljeno: 09:47h

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije, u saradnji s Tužilaštvom za visokotehnološki kriminal i Ministarstvom unutrašnjih poslova, uhapsili su sinoć M. L. (1982) iz Loznice zbog pozivanja preko društvenih mreža na ubistvo članova porodica lidera opozicije.

Kako je saopštila BIA, osumnjičeni je preko Tvitera više puta direktno pozivao na ubistvo članova porodica lidera opozicije Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Janka Veselinovića i Borka Stefanovića, kao i novinara Ivana Ivanovića i Slobodana Georgieva.

"Brzom reakcijom pripadnika Bezbednosno-informativne agencije i MUP-a, lice je privedeno i njemu će uz konsultaciju sa dežurnim tužiocem biti određeno zadržavanje od 48 časova, nakon čega će biti izveden pred nadležnog sudiju", kaže se u saopštenju BIA.

Muškarac je prilikom hapšenja priznao da stoji iza profila, kao i da nije član Srpske napredne stranke, iako ju je pominjao u svojim tvitovima.

Radi se o osobi koja se krila iza profila "Vojni obaveštajac" @VojniO sa koga je upućivala najgnusnije pretnje smrću deci i drugim članovima porodica ovih opozicionih političara i novinara.

U pretnjama opozicionarima i novinaru Nova S Ivanu Ivanoviću je stajalo da će im (u množini) poubijati članove porodice, uz pretnje surovim mučenjem i "kasapljenjem", dok je novinaru BIRN-a s profila poručeno da će proći kao (ubijeni Slavko) Ćuruvija.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović objavio je ranije u toku večeri, na svom Tviter nalogu, da je profil kreiran u Nemačkoj i da policija intenzivno radi na tome da otkrije ko se iza njega krije.

Na ovu temu na društvenim mrežama se oglašavao i Željko Mitrović:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.