ODE IZA REŠETAKA NA MESEC DANA: Određen pritvor PLAĆENOM UBICI koji je upao u kafić na Vračaru
Iza rešetaka, Foto: Printscreen/RTS

BRZA AKCIJA POLICIJE

ODE IZA REŠETAKA NA MESEC DANA: Određen pritvor PLAĆENOM UBICI koji je upao u kafić na Vračaru

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je u utorak novčano nagradio pripadnike beogradske kriminalističke policije koji su uhapsili tog čoveka

Objavljeno:

Osumnjičenom Milošu M. koji je maskiran, s automatskom puškom upao u jedan kafić na Vračaru, određen je pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu doneo je tu odluku zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva.

Kako se navodi u saopštenju Višeg suda, zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog razloga što je za krivično delo koje se okrivljenom stavlja na teret propisana kazna zatvora preko 10 godina.

- Način izvršenja krivičnog dela je doveo do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vodjenje krivičnog postupka, a shodno članu 211 stav 1 tačka 1, 2 i 4 Zakonika o krivičnom postupku", navodi se.

Dodaje se da se osumnjičenom stavlja na teret da je izvršio krivično delo teško ubistvo u pokušaju, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Biro za komunikacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije potvrdio je u ponedeljak za agenciju Beta da je u kafe u Braničevskoj ulici muškarac s maskom na licu i automatskom puškom upao u kafić, da nije pucao, a potom je pobegao.

Dan kasnije, u utorak, saopšteno je da je policija uhapsila državljanina Crne Gore Miloša M. (33) i da su pretresom stana gde je bio, nadjeni automatski pištolj "uzi" s prigušivačem, silikonska maska i odeća koju je nosio prilikom upada u kafe.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je u utorak novčano nagradio pripadnike beogradske kriminalističke policije koji su uhapsili tog čoveka.

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.