OBEZBEĐENJU SPLAVA "TILT" UKINUTA JE PRESUDA: Zbog jednog dela će im se IPAK SUDITI
Policija / Ilustracija, Foto: Dado Đilas

ČEKA SE EPILOG

OBEZBEĐENJU SPLAVA "TILT" UKINUTA JE PRESUDA: Zbog jednog dela će im se IPAK SUDITI

Tadiću se, u drugom postupku sudi da je kao radnik obezbeđenja kluba Tilt u Beogradu naneo povrede gostu Slobodanu Vukiću od kojih je on preminuo

Objavljeno:

Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su Milovan Tadić i Bojan Živanov bili osuđeni na kazne zatvora od tri i tri godine i tri meseca zatvora zbog preprodaje kokaina i naložio da im se suđenje ponovi.

Tadiću se, u drugom postupku sudi da je kao radnik obezbeđenja kluba Tilt u Beogradu naneo povrede gostu Slobodanu Vukiću od kojih je on preminuo.

U kratkom obrazloženju odluke Apelacionog suda navodi se da je presuda ukinuta zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka.

Obojici će suđenje biti ponovljeno pred Višim sudom u Beogradu zbog saizvršilaštva krivičnog dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Oni se terete sa su u ugostiteljkom objektu u Beogradu, koji je u zakupu Ivanova, neovlašćeno radi prodaje zajednički držali 23,98 grama kokaina i benzokaina i 5,55 grama opojne droge kokaina i benzokaina.

Pretresom stanova Živanova policija je pronašla jednu PVC kesu u kojoj se nalazilo 81,42 grama benzokaina, sredstva koje uobičajeno služi za uvećanje mase opojne droge i 122,81 gram marihuane.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.