OVAKO JE PROPALA LIKVIDACIJA U KAFIĆU: Škaljarac izbegao smrt samo zbog JEDNE STVARI
ilustracija, Foto: Screenshot

otkrivamo

OVAKO JE PROPALA LIKVIDACIJA U KAFIĆU: Škaljarac izbegao smrt samo zbog JEDNE STVARI

Osumnjičeni državljanin Crne Gore uhapšen je nekoliko sati posle neuspele egzekucije

Objavljeno:

Osumnjičeni državljanin Crne Gore uhapšen je nekoliko sati posle neuspele egzekucije, i to u štek-stanu koji se nalazi svega 300 metara od kafića.

Policija uhapsila Miloša Miljanovića (33) iz Herceg Novog zbog sumnje da je maskiran i naoružan automatskom puškom došao u lokal sa zadatkom da ubije Miloša Nilovića Runju, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom

Miloš Miljanović (33) iz Herceg Novog, koji je u ponedeljak usred bela dana naoružan automatskom puškom i sa silikonskom maskom na licu ušao u kafić na Vračaru u Beogradu, navodno je imao zadatak da likvidira Miloša Nilovića Runju, koji se dovodi u vezu sa škaljarskim klanom.

Osumnjičeni državljanin Crne Gore uhapšen je nekoliko sati posle neuspele egzekucije, i to u štek-stanu koji se nalazi svega 300 metara od kafića.

Rabežali se

- Sumnja se da je Miljanović, koji je navodno blizak kavačkom klanu, dobio zadatak da likvidira Nilovića. Međutim, kad je ušao u kafić da izvrši ubistvo, nije se snašao, tako da nije ispalio nijedan metak - kaže izvor i dodaje:

- Pretpostavlja se da je egzekutora omelo to što su osobe koje su sedele s Nilovićem za stolom videle muškarca u crnom, s kapuljačom na glavi, još dok je prilazio kafiću. Pretpostavlja se da je društvo bilo na oprezu, jer su naslućivali da su na meti. Čim su ugledali sumnjivu osobu, oni su poskakali sa stolica i razbežali se. Nilovića je smrti spaslo to što je uleteo u ostavu kafića iza šanka i zaključao vrata. Iako je napadač krenuo za njim, nije uspeo da uđe u ostavu, još malo se vrteo po lokalu i otišao iz kafića. Ubrzo posle njega kafić je napustio i Nilović, i to na zadnji ulaz.

Ko je Runjo

HAPŠEN U "DURMITORU", BIO SVEDOK UBISTVA

Miloš Nilović, poznatiji kao Runjo, javnosti je postao poznat posle spektakularnog hapšenja u restoranu "Durmitor" u junu 2017. Lisice su mu stavljene dok je s grupom prijatelja sedeo i ručao u restoranu, a postupak protiv njega pokrenut je zbog nelegalnog nošenja oružja. Navodno, on važi za čoveka bliskog škaljarskom klanu i, kako su mediji pisali, bio je u društvu biznismena Vladimira Popovića Popa kad je ovaj ubijen 1. decembra 2018. u jednom lokalu u centru Beograda. Nilović je tada, kako se spekulisalo, na vreme video ubicu i uspeo da nađe zaklon.

Atinski scenario

UBICA PLANIRAO DA PUCA PRED GOSTIMA

Pokušaj likvidacije koji se dogodio u centru Beograda podseća na ubistvo vođa škaljarskog klana Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u januaru u atinskom restoranu "Voskopula". Podsetimo, vođama ovog klana četvorica egzekutora prišla su dok su večerali sa suprugama i decom i u njih ispalili hice iz automatskog oružja.

- Scenario bi bio gotovo identičan da muškarci koji su sedeli za stolom nisu na vreme primetili opasnost. Gotovo je izvesno da bi neko nastradao naočigled brojnih gostiju lokala - kaže izvor.

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.